TOP
Hvordan genbruger studerende?

Hvordan genbruger studerende?

Ved at optimere vores forbrug, sparer vi penge

Cecilie Skov, 25 år, studerende (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går ind for genbrug. Der er mange penge at spare, hvilket er en vigtig faktor, når man er studerende.

– Jeg køber rigtig meget genbrug. Det er fedt at finde nogle unikke ting, der adskiller sig fra det, alle andre har. Jeg giver brugt tøj nyt liv ved at sy det om, så det bliver mere personligt og passer mig.

– Mit bedste genbrugsfund er et uldtørklæde fra Burberry, som jeg købte for bare 10 kroner.

 

Hvordan genbruger studerende?

Hvordan genbruger studerende?

 

Cecilie Ingsø Michelsen, 23 år, studerende

– Jeg går ind for genbrug, da jeg godt kan lide tanken om, at alt vi køber ikke behøver at smides ud, når vi ikke kan bruge det mere.

– Jeg smider aldrig mit tøj ud, men jeg afleverer det til genbrug på den ene eller anden måde. Desuden forsøger jeg at undgå madspild ved at bruge alt, hvad jeg har i mit køleskab. Jeg kan godt lide at kigge og handle på internetsider, der sælger pre-owned designervarer.

–  Mit bedste genbrugsfund er en orange Prada-taske i nylon.

Consent preferences