TOP
Hvad skal feriepengene bruges på

Hvad skal feriepengene bruges på?

Er du en af de mange danskere, som har valgt at få de indefrosne feriepenge udbetalt, så er det ikke sikkert, at du ved, hvad de skal bruges på. Der er mange muligheder, og de bliver endnu flere, hvis du vælger at spare penge på nogle af de ting, som du kan købe brugt – så får du nemlig meget mere ud af dine penge! Vi har fundet et par bud på, hvad du kan vælge at bruge nogle af feriepengene på.

 

Lamper

Den klassiske PH5

Her har vi en lampe, som vil vække genklang hos de fleste – der er nemlig tale om den klassiske PH5-lampe. Det er en lampe, som vil passe ind i de fleste hjem. Denne er Ø50cm med et par små skønhedsfejl – en lille ridse og en smule skævhed. Lampen er sat til 1500 kr. og den ville hurtigt koste det dobbelte fra ny. 

 

Møbler

Arne Jacobsen Ægget

Arne Jacobsens Ægget sort

Hvis du altid har drømt om at eje et møbel designet af Arne Jacobsen, så er der mange penge at spare ved at købe brugt! De findes i flere farver og materialer, og her er der et sort eksemplar, som vil passe ind hos mange. Stolen står til 28.000 kr. og er 4 år gammel med kvittering – fra ny ville den koste over 40.000 kr. 

Arne Jacobsen Svanen

Arne Jacobsen Svanen blå uld

Er du i stedet til møbler, som er knap så afdæmpede, så kan du købe Svanen i blå uld fra 1997 – den står til 13.500 kr., så der er adskillige tusinde kroner at spare her.

 

Få god lyd

Bose SoundSport

Bose SoundSport

Leder du efter et headset, så kan der være penge at spare på brugtmarkedet; det er nemlig ikke sikkert, at de har været i brug og prisen kan stadig være god. Du kan få et Bose SoundSport for 850 kr., det er som ny og nyprisen er 1300 kr., så der er bestemt penge at spare.

 

Sennheiser HD 660 S (ubrugt)

Sennheiser HD 660 S

Er glimrende eksempel er, at du kan få et Sennheiser HD 660S – som er ubrugt – for 2750 kr. Skal du købe det i en butik, så koster det lige nu fra 3500 kr. og der er derfor tale om en ganske pæn besparelse.

 

Komplet gaming setup

Komplet gaming setup

Du har også mulighed for at købe et komplet setup til gaming – der er masser af hardware, og der medfølger sågar to headsets og en gamerstol. Hele herligheden kan blive din for den nette sum af 12.000 kr. – det ville blive en del dyrere, hvis alt skulle købes fra ny.

 

Der er selvfølgelig blot tale om udvalgte eksempler; der er nemlig meget mere, hvor det kommer fra. Gå på opdagelse på GulogGratis.dk, måske du finder lige dét, som du står og mangler til en skarp pris! 

Consent preferences