TOP
GulogGratis.dk er under ombygning

GulogGratis.dk er under ombygning

På GulogGratis.dk er vi interesserede i, at du som bruger har den bedst mulige oplevelse. Derfor arbejder vi på en lang række forbedringer, som du gradvist vil blive introduceret for i løbet af den kommende tid.

Vores mission er at gøre sitet hurtigere og bedre, end det er nu. Det vil blandt andet blive nemmere at finde og oprette annoncer. Vi vil introducere nogle nye spændende funktioner, og GulogGratis.dk vil få et mere tidssvarende udseende. Få en forsmag på det nye GulogGratis.dk. Klik her.

Vi vil gerne sørge for, at du som bruger er så informeret som muligt, så derfor vil vi løbende holde dig informeret om vores forbedringer. Dette vil ske gennem artikler her på bloggen, samt kortere FAQs (’ofte stillede spørgsmål’ red.) på GulogGratis.dks kundeserviceside.

Vi ved, at forandringer ofte kræver en tilvænningsperiode, men vi håber du vil tage godt imod det nye GulogGratis.dk. Hvis du har feedback, så del dem meget gerne med os. Skriv til GulogGratis.

Ny forside og header

Vi har netop lanceret vores nye forside og header. Vi har derfor skrevet en artikel, som guider dig igennem det nye udseende. Guiden finder du her.

 

Ny ‘Log ind’-side (og ‘Glemt adgangskode’)

Vi har netop lanceret nyt design af ‘Log ind’ og ‘Glemt adgangskode’. Vi har skrevet en guide hertil. Guiden finder du her.

 

Ny brugeroprettelse

Vi har netop lanceret vores nye brugeroprettelse, så det nu er meget nemmere og hurtigere for dig at komme i gang på GulogGratis. Som altid, så har vi skrevet en lille guide. Guiden finder du her.

 

Favoritsøgning

Vi har lanceret vores nyeste funktionalitet – nemlig Favoritsøgning. Det er en helt ny funktion på GulogGratis, og derfor har vi selvfølgelig skrevet en guide til det. Guiden finder du her.

 

Ny annonceoprettelse

Vi har lanceret vores nye annonceoprettelse. Det er blevet nemmere og hurtigere at oprette en annonce. Vi har selvfølgelig skrevet en lille guide til den. Guiden finder du her.

 

Mine annoncer

Siden ‘Mine annoncer’ har fået nyt udseende. Vi har skrevet en guide, så du forhåbentligt kan finde det, du mangler svar på. Guiden finder du her.

 

Beskeder og kvitteringer

‘Beskeder’ og ‘Kvitteringer’ har fået nyt udseende. Vi har skrevet en lille guide, så du forhåbentligt får besvaret eventuelle spørgsmål. Guiden finder du her.

 

Annoncevisning

Vi har givet annoncevisningen et ansigtsløft, så den nu både fungerer bedre på computer og i browseren på din smartphone. Vi har skrevet en guide, så du forhåbentligt får besvaret tvivlsspørgsmål. Guiden finder du her.

 

Autoforny dine annoncer

Vi har lanceret en ny funktion – automatisk fornyelse af dine Gratis-annoncer. Vi har skrevet en lille guide, så du forhåbentligt får besvaret dine spørgsmål. Guiden finder du her.

Consent preferences