TOP
Sådan virker Pakkepost i vores app

Guide: Sådan virker Pakkepost i vores app

Vi er glade for endelig at kunne præsentere Pakkepost i vores app. Det betyder, at det nu er endnu nemmere for dig at købe billige pakkelabels.

Det er muligt at købe labels fra to af vores fire leverandører, hvis du vælger at købe din label via vores app; du kan vælge mellem GLS og DAO365. Hvis du vælger DAO365, så bliver det ikke meget nemmere; der har du nemlig muligheden for at sende labelless – det betyder, at du ikke skal printe din label. I stedet skriver du blot en kode på 3×3 cifre (f.eks. 123-456-789) på pakken, som du derefter afleverer hos din pakkeshop.

 

Her finder du Pakkepost

 

Der er mindre designforskelle mellem vores iOS- og Android-app.

Fælles for de to apps er, at du kan finde Pakkepost to steder; på forsiden og i menuen. Ovenfor er det illustreret for de to apps, iOS til venstre og Android til højre. “Køb pakkepost” sender dig videre til købsflowet for pakkelabels og “Mine pakkelabels” giver dig oversigten over alle de pakkelabels, som du gennem tiden har købt via Pakkepost. Her kan du bl.a. finde dine label-kvitteringer.

 

Sådan forløber købet i din app

 

– Efter du har klikket på “Køb pakkepost”, så lander du på første billede ovenfor. Her præsenteres du for fem hurtige facts om Pakkepost. For at købe en label, så trykker du “Videre”.

– Herefter skal du vælge pakkestørrelse, leverandør og om pakken skal leveres hjemme hos modtager. Du skal swipe for at vælge pakkevægt. GLS tager imod alle pakkestørrelser, DAO tager til og med 10 kg. Levering på privatadresse koster fra 5 kr. Herefter scroller du ned ad siden for de næste steps.

– Nu skal du udfylde modtagers oplysninger: for- og efternavn, adresse, postnummer, by, samt e-mailadresse og mobilnummer, som bruges til tracking af pakken. I bunden vil du kunne se dine egne oplysninger. Hvis pakken ikke skal leveres på privatadresse, skal du også vælge den pakkeshop, som pakken skal leveres til. Når alle informationer er udfyldt, så trykker du “Køb pakkelabel til kr. *pris*”.

 

 

– Her lander du på en ordreoversigt, hvor du kan se, hvilken pakkestørrelse og -leverandør, du har valgt. Hvis det er noget, som du vil læse nærmere om, så kan du læse den valgte leverandørs handelsbetingelser og vores betalingsbetingelser. Du skal huske af acceptere disse; det gør du ved at trykke på knappen ud for “Accepter ovenstående betingelser”, så den bliver gul. Tryk derefter på “Køb pakkelabel kr. *pris*”.

– Så er det tid til at indtaste dine kortoplysninger, så du kan betale for din label. Indtast og tryk på “Betal”.

– Afslutningsvis, så får du din kvittering og label. Hvis du har valgt DAO365, som eksemplet viser, så får du også din labelless-kode.

 

God fornøjelse med labelkøb i vores app!

 

Download Android-app her

Download iOS-app her

Du kan som altid købe dine labels på computeren lige her

 

Har du spørgsmål eller feedback, så er du velkommen til at sende en mail til [email protected]

Consent preferences