TOP

Glas og møbler hitter som genbrugsfund

Hvad har været dit bedste fund i en genbrugsbutik?

Julie Rødsgaard, 26 år, bor i Odense:

–  Det må være glas, for jeg har købt rigtigt mange forskellige typer glas; vinglas, vandglas og portvinsglas. Men jeg har også købt fine lysestager. Men det bedste må være, da jeg fandt en gammel Carlsberg-ølkasse i en genbrugsbutik. Jeg fik den for 25 kroner, men de plejer at gå til et par hundrede. Jeg havde i forvejen en ølkasse fra Albani, som var fra min fars ungdom. Nu står de ved siden af hinanden og fungerer som bogreoler. Det er da smart og ser godt ud.

 

 

 

Fie Hammer Jørgensen, 23 år, bor i Odense:

– Jeg har brugt genbrugsbutikker, da jeg flyttede i lejlighed. Der var jeg ude og købe en hylde, som jeg er rigtigt glad for. Det var bare en fed ting og ikke nødvendigvis noget, alle andre har. Jeg kan godt lide, at det har sin egen stil. Jeg synes, at tanken om genbrug er fed, men jeg synes ikke nødvendigvis, at sådan noget som møbler er billigere i genbrugsbutikker. For møblerne kan være ret dyre en gang indimellem i genbrugsbutikkerne.