TOP
Glamping

Glamping: Luksuscamping i 2021

Mange danskere er vilde med at tage på ferie i en autocamper. Den inviterer nemlig til mange gode rejser med familie og venner, som du med sikkerhed vil kunne mindes i mange år. For de fleste vil købet af en ny autocamper formentlig være en dyr fornøjelse. Der er dog også mange gode muligheder med en brugt autocamper. Uanset om du er på udkig efter en ny eller brugt model, kan det være en rigtig god idé at have gjort sig en række overvejelser, inden du vælger den endelige model.

 

Her på siden har vi samlet en række gode råd, som du med fordel kan tage højde for, inden du vælger at købe en autocamper brugt. Vi anbefaler eksempelvis, at du bruger god tid og gennemgår den grundigt sammen med sælgeren, inden du beslutter dig for at købe.

 

Værd at vide, når du køber en brugt autocamper

Ude godt, men hjemme bedst. Sådan siger det populære ordsprog, og det er nok også i virkeligheden derfor, at så mange foretrækker at tage på ferie med en autocamper. Autocamperen ligner nemlig på mange måder vores eget hjem med køkken og køleskab, badeværelse med toilet og soveværelse med sovepladser. Derfor kan du med stor sandsynlighed en finde en model, hvor den hjemlige hygge tages med på farten. Tjek også gerne med køberen, hvor meget af tilbehøret der hører med i købet.

Når du har tjekket skuffer og skabe for indhold, skal du også holde godt øje med fugt. Mange autocampere har formentlig fået foretaget en fugttest, men det er ikke nogen garanti. Hvis der ikke har været gennemført en autoriseret fugttest, anbefaler vi, at du tjekker vinduer og tagluger. Her samler fugt sig ofte, og det kan have betydning for autocamperens levetid.

Inden du rejser til drømmedestinationen, er det også en god idé at have styr på, hvor meget autocamperen koster at bruge. De fleste autocampere er eksempelvis udstyret med varmeapparater, så skab dig et overblik over forbruget, og undgå en dyr ferie.

 

Find en billig campingvogn eller autocamper til salg på GulogGratis

Når du kigger på en brugt autocamper eller camp-let, anbefaler vi altid, at du tjekker campingkassen. Vær grundig, da skader på karosseri kan være meget dyrt at få udbedret. Du kan samtidig forhøre dig, om den har været brugt til udlejning. I så fald bør det have indflydelse på prisen.

Inden du afslutter et køb, kan du med fordel køre en tur i autocamperen. På den måde bliver du opmærksom på eventuelle mislyde, ligesom du kan finde ud af, om der er problemer med gear, kobling eller noget helt tredje.

Er du på udkig efter en brugt autocamper, kan du med fordel kigge på guloggratis.dk. Vi har nemlig mere end 400.000 aktive annoncer, og du finder derfor med stor sandsynlighed en model, der passer til din personlige smag. Søg, køb og sælg på Danmarks bedste markedsplads allerede i dag.
Consent preferences