TOP

Genbrugsbutikker byder på billige hits

Hvorfor bruger du genbrugsbutikker?

Maria Wallin Jensen, 26, bor i Odense (på billedet øverst i artiklen):

– Jeg har lige været i en genbrugsbutik, hvor jeg købte en masse gode bøger. Jeg kan godt lide idéen om at genbruge ting. Forbrugskulturen er lidt problematisk, synes jeg. Det er fedt, når man kan bruge noget, som andre ikke kan bruge. Og så er det også billigt, og det er godt, når man er studerende, som jeg er. Jeg køber faktisk meget i genbrugsbutikker. Det kan være alt fra tøj til glas og møbler, så jeg er ret glad for gå i genbrugsbutikker.

 

 

Line Lomholt, 26 år, bor i Odense

Jeg bruger mest genbrugsbutikker til at finde indretningsting til hjemmet. Det kan være sådan noget som krydderikrukker og urtepotter. Men det kunne også være andre ting. Jeg kan godt lide, at man genbruger det og ikke bare køber nyt. Det er en moderne måde at indrette sit hjem på, og jeg synes, at mange af tingene fra genbrugsbutikkerne ser smarte ud.