TOP
Genbrug hitter til indretningsprojekter

Genbrug hitter til indretningsprojekter

Hvordan bruger du genbrugsbutikker?

 

Troels Andreasen, 22 år, bor i Odense (på billedet øverst i artiklen):

– Nogle gang bruger jeg genbrugsbutikkerne, men det er sjældent, at jeg finder noget, synes jeg. Men hvis jeg går efter noget i genbrugsbutikker, er det tøj, eller ting og sager man kan lave projekter ud af.  De bedste køb jeg har gjort mig er tøj, men jeg har også forsøgt at finde møbler, når jeg har skullet flytte, men der har været for meget skrammel indimellem, synes jeg. Tanken om genbrug tiltaler mig dog.

 

Genbrug hitter til indretningsprojekter

 

Katrine Munk, 24 år, bor i Dalum:

– Jeg har ikke brugt genbrugsbutikker så meget. Jeg kan godt lide at købe nyt tøj, men hvis jeg er gået efter noget i genbrugsbutikkerne, så er det indretningsting som vaser, skåle og den slags. Vintage-ting vil være det, som jeg typisk går efter. Jeg synes, at det kan være pænere end det nye, fordi det nye er meget ens. Jeg kan godt lide, at det skiller sig lidt ud og ikke ligner det, man kan købe alle mulige steder.

Consent preferences