TOP
genbrug

Genbrug handler ikke om profit; det handler om at give videre

”Jeg har fundet rigtig meget godt tøj til billige penge”

Ida Toke, 14 år, går i 8. klasse på Rudolf Steiner-Skolen (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går rigtigt meget op i genbrug. Jeg køber brugt og arver også tøj af blandt andre min søster og mor. Det er både tøj, møbler og nips.

– Jeg bruger både GulogGratis, DBA og Facebook og går tit i genbrugsbutikker. Og loppemarkeder om sommeren.

– Jeg sælger ikke rigtig, jeg giver mest væk til genbrugsbutikker. Jeg har fundet rigtig meget godt tøj til billige penge.

 

genbrug

 

Anna Simona, 13 år

– Jeg går meget op i genbrug. Jeg synes det er smart, at andre kan få glæde af ens ting i stedet for, at man bare smider det ud.

– Vi tager tit på loppemarkeder med de ting, vi har. Ellers har vi også nogle venner med børn, der er yngre end mig, og så kan de for eksempel få glæde af det tøj eller legetøj, jeg ikke længere bruger.

– Vi bruger GulogGratis rigtig meget. Min mor og jeg sætter tit ting til salg dér, da det er et stort forum. Vi købte en gang vores sofa på GulogGratis. Den er vildt god, og vi er vildt glade for den.

Consent preferences