TOP
Genbrug er vejen frem

Genbrug er vejen frem, som verden udvikler sig

Et miks af nyt og brugt giver charme

Annette, pædagog (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går ind for genbrug, fordi jeg tror, det er den eneste vej frem, sådan som verden udvikler sig. Jeg prøver at genbruge på alle de måder, jeg nu kan. Før i tiden købte jeg meget tøj, det gør jeg ikke mere.

– Nu går jeg gerne i genbrug, fordi jeg synes, det er sjovt. Og med hensyn til møbler og mit hjem – der genbruger jeg gerne, og jeg mikser brugt med nyt. Det giver meget mere charme.

– I min husholdning prøver jeg selvfølgelig også at genbruge. Jeg sorterer affald og kører på genbrugspladsen. Jeg har mange gode genbrugsfund. Et af de bedste er min lampe, der hænger over mit køkkenbord. En rigtig retrolampe i orange fra 60’erne.

 

Genbrug er vejen frem

 

Magnus, spiller trommer på Syddansk Musikkonservatorium

– Jeg går ind for genbrug, fordi det er en god ting. Det er ikke noget, jeg går op i som sådan, men jeg synes, det er en god ting.

– Jeg går i genbrug, men det er ikke noget jeg gør, fordi jeg vil genbruge. Det handler mere om, at jeg synes, det er fedt tøj eller fede ting. Jeg køber tit brugte ting, men det er nok mere, fordi det er billigere end at købe det fra nyt.

– Et yndlingsgenbrugsfund må være mit nye trommesæt. Det er jeg virkelig glad for.

Consent preferences