TOP
Genbrug

Genbrug: En nødvendig trend, der giver guldkorn i garderoben

Det er blevet en trend at gå ind for genbrug. Og en nødvendig en af slagsen. Det mener Julie i hvert fald. Derfor har hun bygget sin stil op omkring genbrugstøj – og købt firbenede venner på GulogGratis.dk. Læs med, og hør også om Lauras bedste loppefund, der vækker minder fra 00’erne.

Går I ind for genbrug?

Julie: Jeg går megameget ind for genbrug. Det er næsten en trend at gå ind for genbrug, og så ender det jo med, at man faktisk får bygget en hel stil op omkring genbrugstøj. Jeg synes også, at det er nødvendigt, at vores generation går ind for genbrug.

Laura: Jeg går også ind for genbrug. Man kan tit finde ting i genbrugsbutikkerne, som man ikke længere kan finde i de almindelige butikker. Det kan f.eks. være tøj, som har tilhørt den ældre generation, og som er helt vildt moderne lige nu. Jeg tænker især på tøj fra 90’erne og 00’erne. Hvis man godt kan lide den stil, så er det faktisk nemmest at finde tøj i genbrugsbutikkerne.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Julie: Jeg kigger mest efter tøj og smykker, men da jeg lige var flyttet hjemmefra, ledte jeg også tit efter ting, som jeg kunne indrette med. Jeg kan stadig godt lide at kigge efter den slags ting, men det skal helst være noget, som jeg selv kan bære.

Laura: Jeg kigger også mest efter tøj, når jeg er på genbrugsjagt.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Julie: Jeg har fundet nogle virkelig gode kjoler og striktrøjer, som er sådan nogle items, som man bare altid kan bruge. Men der er virkelig mange guldkorn i genbrugsbutikkerne. Jeg føler mig så heldig, når jeg finder noget unikt. Hvis jeg var kommet dagen efter, er det jo ikke sikkert, at jeg havde fundet det.

Laura: Jeg tror, at mit bedste loppefund er den Dunlop-taske, som jeg har med i dag.

 

Bruger I GulogGratis?

Julie: Ja, vi har fundet både vores kat og vores hund derinde. Hvis jeg mangler en seng eller noget lignende, så tjekker jeg også altid lige deres hjemmeside, inden jeg tager i IKEA.

Laura: Jeg brugte det meget som tidsfordriv, da jeg var lille. Jeg har f.eks. søgt rigtig meget på både hunde og tryllestave derinde.

Consent preferences