TOP
Forårskonkurrence på GulogGratis

Forårskonkurrence på GulogGratis

Vi fejrer foråret med en lille konkurrence! Du har nu muligheden for at deltage i konkurrencen om 10 gavekort på 500 kr – vi trækker vindere løbende, så du har fine vinderchancer. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du deltager i konkurrencen, samt de øvrige konkurrencevilkår.

 

Konkurrencen udbydes af GulogGratis.dk A/S – CVR-nummer 33784023 – Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C. Når du deltager i konkurrencen, så accepterer du samtidig de nedenstående konkurrencevilkår.

 

Konkurrencevilkår

Hvornår kan man deltage?

Konkurrencen starter 6. april 2020 og slutter 15. juni 2020.

 

Hvem kan deltage?

Alle som er oprettet som bruger på GulogGratis.dk, er bosiddende i Danmark og er fyldt 18 år.

Ansatte i GulogGratis.dk A/S, Jysk Fynske Medier A/S og Jysk Fynske Medier A/S’s datterselskaber, samt samlevere og børn, må ikke deltage i konkurrencen.

 

Hvad kan man vinde?

Der udloddes løbende supergavekort til en værdi á 500 kr.. Gavekortet kan indløses på GoGift.dk med en værdikode, som vil blive tilsendt pr. e-mail. Det er ikke muligt at ombytte gaven til kontanter.

 

Hvordan deltager jeg?

Du deltager ved at oprette annoncer på GulogGratis.dk. Du optjener ét lod for hver annonce du opretter. Des flere annoncer du opretter, desto større vinderchancer har du. Din chance for at vinde i konkurrencen afhænger af antallet af oprettede annoncer i konkurrenceperioden, herunder antallet af optjente lodder i den forbindelse. GulogGratis.dk forbeholder sig retten til at ekskludere brugere fra konkurrencen, såfremt det skønnes, at de opretter falske annoncer udelukkende for at optjene lodder.

 

Hvordan vinder jeg?

Konkurrencen slutter 15. juni 2020. Det vil ugentligt blive udtrukket vindere blandt alle lodder i konkurrencen.

 

Hvordan og hvornår får jeg besked, hvis jeg har vundet?

Vinderne får direkte besked vedrørende præmien. Der vil blive fremsendt en værdikode direkte til vinderne.

 

Er der udgifter forbundet med at deltage eller vinde i konkurrencen?

Da det som udgangspunkt er gratis at oprette annoncer på GulogGratis.dk, er det derfor som udgangspunkt også gratis at deltage i konkurrencen. Der er dog undtagelser, da det i enkelte kategorier ikke er gratis at oprette annoncer.

 

Hvad hvis jeg ikke vil deltage?

Hvis du har optjent ét eller flere lodder, men ikke ønsker at deltage i lodtrækningen, kan du kontakte GulogGratis.dk’s kundeservice og bede om, at dine optjente lodder bliver annulleret. Du vil herefter ikke længere deltage i konkurrencen. Bemærk: Du kan ikke fortryde på et senere tidspunkt i konkurrenceperioden. GulogGratis’ kundeservice kan kontaktes på tlf. 6545 5585, mandag-fredag: 10-14 eller her.

 

Ændringer i konkurrencevilkårene

GulogGratis.dk A/S forbeholder sig ret til at ændre konkurrencevilkårene, hvis det vurderes at være nødvendigt.

 

Personoplysninger

Når du deltager, giver du samtidig samtykke til, at GulogGratis.dk må kontakte dig, hvis du vinder konkurrencen. Konkurrenceoplysningerne vil ikke blive benyttet til andre formål.

 

Kontakt GulogGratis.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte GulogGratis.dk’s kundeservice. Tlf. 6545 5585, mandag-fredag: 10-14 eller her.

Consent preferences