TOP
Danmark

Find din næste bolig

Skal du flytte hjemmefra i forbindelse med din studiestart, og har du stadig ikke fundet en lejlighed? Der er intet at frygte, for du er langtfra den eneste i den situation. Især i de større byer er det lige nu meget svært at få fingrene i en bolig. Det gælder, uanset om du som studerende er på udkig efter en lejebolig, ungdomsbolig eller studiebolig, eller om det er en andels- eller ejerbolig der ledes efter. Boligmarkedet stikker ganske enkelt af lige nu, og derfor er der mange unge, der har svært ved at finde noget at bo i. Her i artiklen vil du blive præsenteret for gode råd til, hvordan du finder din næste bolig.

 

Begynd din boligjagt på de sociale medier

Det er de færreste unge, der ønsker at bo hjemme hos mor og far, mens de studerer. Derfor er der mange, der skal i gang med at finde en lejlighed og flytte hjemmefra i forbindelse med studiestart. Men hvor begynder man sin boligjagt? De sociale medier er helt fantastiske, når det kommer til at finde en bolig. Der findes mange grupper og sider på Facebook, hvor der hver eneste dag bliver slået mange forskellige boliger op. Her kan du både finde en billig studiebolig, ungdomsbolig eller lejebolig.

 

Slå push-beskeder til, så du kan reagere hurtigt

Når du melder dig ind i de forskellige grupper på de sociale medier, er det en rigtig god idé at slå push-beskeder til. På den måde modtager du en besked, lige så snart der bliver slået en ny bolig op inde i gruppen. Du vil nemlig komme til at opleve, at der er stor rift om lejlighederne, hvorfor det gælder om at være hurtig og reagere på opslagene inden for de første par timer. Ved at slå push-beskeder til behøver du ikke selv at skulle tjekke grupperne for nye opslag, men i stedet får du besked, når en ny, billig og attraktiv lejlighed bliver slået op.

Tag kontakt til forskellige ejendomsadministrationer

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er blevet sværere for unge og studerende at finde bolig. Dog er det vigtigt, at du ikke lader dig slå fuldstændigt ud, for det er bestemt ikke en umulighed at finde noget at bo i som studerende. Ud over at melde dig ind i forskellige grupper på de sociale medier er det en god idé at kontakte forskellige ejendomsadministrationer i den by, du gerne vil bo i. Her kan man nemlig være heldig, at der netop er blevet en studiebolig eller ungdomsbolig ledig i nogle af de opgange, disse administrationer ejer.

 

Opret en bruger på diverse bolighjemmesider

Endelig er det en god idé at oprette en bruger på en af de mange bolighjemmesider, hvor der jævnligt bliver slået nye lejligheder op. På den måde bliver du eksponeret for en lang række boliger, som kun er tilgængelige for de mennesker, der har en bruger til den pågældende hjemmeside. Det koster formentligt et mindre beløb at oprette en bruger på en af disse sider. Til gengæld får du mange flere lejligheder, studieboliger og ungdomsboliger at vælge imellem.

Consent preferences