TOP
Find det helt rigtige campingudstyr

Find det helt rigtige campingudstyr, og bliv klar til at holde campingferie i 2021

Kør-selv-ferie er blevet mange danskeres foretrukne ferie, og særligt inden for de seneste år er det blevet endnu mere populært at droppe flyrejsen og i stedet starte bilen. Derfor vælger mange også at gå på jagt efter en brugt campingvogn eller en brugt autocamper, der giver dig en bolig på fire hjul.

 

Måske du er nybegynder inden for camping og har brug for en hjælpende hånd til at få et godt overblik over, hvilket campingudstyr, der er det absolut vigtigste. Vi giver dig hele svaret lige her, hvor vi guider dig til at få styr på det vigtigste, så du kan slippe for at blive stresset op til ferien.

Find ferieboligen

Har du endnu ikke en campingvogn, autocamper eller teltvogn, så er det altid det første skridt på vej mod at blive 100 % køreklar til sommeren. For med en bolig på hjul har du mulighed for at bevæge dig rundt i hele Europa, når du vil, og hvorhen du vil. Særligt den brugte campingvogn er i dag et stort hit hos danskerne. Du finder alt fra den lille campingvogn til de helt store modeller, og i langt de fleste tilfælde kan du finde den perfekte campingvogn brugt. Er du til ultimativ luksus, kan en brugt autocamper også være en god mulighed. Her får du bil og bolig i ét og samme køretøj, og det gør det både nemmere og mere praktisk at komme rundt. Teltvogne er en god kombination mellem teltferien og en campingvogn. Her får du en trailer med indbygget telt, hvor du skal blot slå teltet op, og så fungerer traileren som underlag.

 

Campingudstyr, der giver en bekymringsfri ferie

Der er mange krydser på listen, når du skal pakke til din ferie, og når det kommer til campingferien, er det ingen undtagelse. Campingudstyr er der nok af, og hvad du skal vælge, afhænger som regel af, om du holder ferie med campingvogn, teltvogn eller autocamper. Men nogle af de klassiske former for campingudstyr er:

– Gasflasker
– Fortelt
– Elkabler til campingvogn eller autocamper
– Forlængerledning med flere udtag
– Gulvtæpper
– Reparationssæt til telt
– Barduner
– Pløkker
– Pandelygte
– Presenning

Her er der tale om et godt miks af alt fra flere verdener. Men ikke desto mindre har hver del en helt afgørende betydning for din ferie. Pandelygten hjælper dig, hvis dit fortelt falder sammen, når det er mørkt og presenningen er din nødløsning, hvis der siver vand ind i teltet.

 

Køb brugte campingmøbler og spar endnu mere

Danskernes campingferie har ændret sig gennem årene, men nogle ting er de samme. Hvis du finder de helt rigtige campingmøbler kan du nyde de smukke campingpladser til fulde. Derfor er en vigtig del af dit campingudstyr selvfølgelig møbler, som du kan bruge både inde og ude. Har du valgt en løsning, der inkluderer et fortelt, er det vigtigt med et bord og nogle stole. Forteltet bliver for mange det primære opholdssted, og du kan nemt finde brugte campingstole og -borde. Derudover kan det være en god idé med en liggestol, nogle gode hynder og måske en reol til lidt ekstra opbevaring.

Consent preferences