TOP
billige brugte biler

Fem billige brugte biler under 50.000 kr

Står du og mangler en bil, men budgettet er ikke så stort? Så er det godt, at du kan finde nysynede biler i god stand, som koster under 50.000 kr. og som stadig har mange gode år i sig.
Det er langt fra os alle, som har råd til at købe en bil fra ny og derfor er det fantastisk, at der er et rigtig godt brugtbilsmarked, hvor du nemt kan finde en billig nysynet bil. Det kan også sagtens lade sig gøre at finde en bil, som er under 10 år gammel og som ikke har gået over 160.000 km – det har vi fundet 5 gode bud på, læs med!

 

Afdæk dine behov

Det første du skal gøre, når du skal anskaffe en (ny) bil er, at du skal afdække dine faktiske behov; det er nemlig ikke altid, at dine reelle behov stemmer overens med dem, du har tænkt i første omgang. Hvor stor skal den være? Skal den køre langt på literen? Skal den have aircondition? Og hvad med det der anhængertræk? Det er blot eksempler på, hvad du skal tage stilling til – men vigtigst af alt, skal du gøre op med dig selv, hvor mange penge du kan og vil betale for den.

FDM har samlet en liste over, hvad du skal være opmærksom på, når du vil købe en brugt bil.

Nedenfor finder du fem udvalgte biler, som alle har det tilfælles, at de koster under 50.000 kr., er maks. 10 år gamle og så har de alle kørt mindre end 160.000 km. Der er gode begynder- eller pendlerbiler, men også en enkelt familiebil, hvor du endda får anhængertræk.


Volkswagen Polo Van 1.2 Tdi Bluemotion

Hvis du er til tyske biler, så kan du få en VW Polo 1,2 Bluemotion fra 2011 og frem for under 50.000 kr. Du kan sagtens finde en bil, som har kørt et sted mellem 100.000 og 200.000 km – det er også muligt at finde en, som er relativt nysynet. Der er altså stadig masser af kilometer i det tyske vogntøj. Hvis det er vigtigt for dig, at den kører langt på literen, så oplyses det, at eksempelvis den model, som hedder Polo Van 1,2 Tdi Bluemotion, kører ca. 30 km/L.

Flere biler fra VW

 

Kia Picanto 1.0

Er du mere til en mikrobil, så kan du få en Kia Picanto 1.0som er fra 2014 og frem, til under 50.000 kr. Du får nemt en bil, som er mere eller mindre nysynet og som har kørt under 150.000 km – så der er altså stadig mange gode kilometer tilbage. Den har desuden en meget lav halvårlig vægtafgift på 330 kr.

Flere biler fra Kia

 

Peugeot 308 1.6

Har du behov for en større bil med aircondition, så er en Peugeot 308 1.6 et godt bud. Der er masser af plads til hele familien, så den vil sagtens kunne danne den vigtige ramme om jeres fremtidige kør-selv-ferier. Den fås endda med anhængertræk, så der også er mulighed for at køre på genbrugspladsen eller ud i det blå med campingvognen. Den er til at finde i en udgave fra 2010 og frem, som er nysynet og uden at have kørt alt for mange kilometer.

Flere biler fra Peugeot 

 

Fiat 500 1.2

Drømmer du om en flot Fiat 500 1.2så kan du sagtens få en for under 50.000 kr. Den vil typisk have kørt under 150.000 km og du kan også godt finde en, som er relativt nysynet. Den er perfekt til dig, som gerne vil have en relativt lille bil, men som stadig er rummelig – der kan nemlig godt blive plads til en barnevogn, hvis du skulle have behov for det.

Flere biler fra Fiat

 

Toyota Aygo 1.1

Der er et stort udvalg af fine mikrobiler på markedet. En af dem er en Toyota Aygo 1.1. Mikrobiler er perfekte for dig, som enten bor i byen, skal bruge en lille økonomisk pendlerbil eller som simpelthen bare kan nøjes med en lille bil. De fås ofte meget billigt (gerne under 30.000 kr.), gerne med mere end et år til syn, måske endda med aircondition og så har de sjældent gået mere end 150.000 km.

Flere biler fra Toyota

Ovenstående er selvfølgelig kun et udpluk af de bilmodeller, som du kan finde lige nu og som passer på de givne kriterier. Udvalget af brugte biler varierer altid, hvorfor du altid kan være heldig at gøre en god handel. Et tip til din biljagt er, at du med fordel kan oprette annonceagenter på forskellige salgssider, så du får besked, når der er en bil, som matcher dine kriterier.

Consent preferences