TOP
En regnvejrssnak om genbrug

En regnvejrssnak om genbrug

Hvorfor købe nyt, når du kan købe genbrug?

Jeppe, 20 år, arbejder for Folkekirkens Nødhjælp (på billedet øverst i artiklen)

– Om jeg går ind for genbrug? Det gør jeg 100%. Jeg synes, det er meget vigtigt, at vi ikke bliver ved med at bruge jordens ressourcer på at lave nye ting, når vi har en masse gammelt, som vi godt kan bruge.

– Vi samler alle dåser og plastik, hvor jeg bor – vi smider det til genbrug. Og så handler jeg også selv i genbrug. Mit yndlingsfund må være en virkelig fed jakke fra Lacoste; den er top dollar.

 

En regnvejrssnak om genbrug

 

Signe, 24 år, læser til journalist

– Jeg går ind for genbrug, fordi jeg gerne vil gå mod mersalgskulturen. I stedet for at vi bruger mere og mere, bør vi genbruge, hvad vi allerede har. For eksempel møbler af teaktræ – jeg går særligt op i genbrug af møbler.

– Min spisebordslampe er mit yndlingsgenbrugsfund. Det er en klassisk messinglampe, som jeg har fundet langt ude på landet her på Fyn.

Consent preferences