TOP
flad 5'er

En kængurustylte og en blokfløjte for en flad 5’er

Vi elsker at høre om jeres genbrugsoplevelser. I denne uge har vi talt med Bjørk og Anders, der blandt andet har fundet en brugt blokfløjte til bare fem kroner. Og er du på udkig efter en kængurustylte, så fortæller Anders dig, hvor du skal lede.

Går I ind for genbrug?

Bjørk: Jeg går 100 procent ind for genbrug. Det gør jeg både af økonomiske og miljømæssige årsager. Jeg synes, at det er noget pjat at forbruge så meget. Og så synes jeg, at alle burde købe deres tøj i genbrugsbutikker. Jeg har selv rigtig meget genbrugstøj. Hele mit outfit i dag består faktisk af genbrugsfund. Også min jakke og mine handsker.

Anders: Jeg går også helt klart ind for genbrug. Det er vildt billigt. Og så er det bare fedt, når man finder de der rigtig gode ting. Det eneste i mit outfit, der ikke er genbrug, er min bæltetaske. Det viser bare, hvor meget jeg går ind for det.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Bjørk: Jeg kigger mest efter tøj, fordi jeg stort set kun køber mit tøj i genbrugsbutikker. Det er ikke så længe siden, at jeg flyttede hjemmefra, så jeg kan også godt lide at kigge efter ting til hjemmet. Det er en bestemt stil, man finder i genbrugsbutikkerne. Den er sådan lidt retro-agtig. Og det er den stil, jeg gerne vil have i mit hjem.

Anders: Jeg kigger mest efter bukser, der passer. Og så leder jeg efter en helt bestemt dvd-film, der hedder ”The Silence of the Lambs”. Det er spændende, hvornår den dukker op. Jeg elsker også at kigge efter instrumenter af alle mulige forskellige slags.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Bjørk: Jeg har arvet et stort blåt skab af en veninde. Det er antikt. Og jeg tror, at det er min bedste genbrugsting.

Anders: Jeg tror, at mit bedste loppefund er en blokfløjte, som jeg købte for kun fem kroner. Jeg har bagefter fundet ud af, at den er omkring 650 kroner værd.

 

Bruger I GulogGratis?

Anders: Vi bruger tit GulogGratis i min familie. Da jeg var lille købte vi altid Pokémon-kort derinde. Og nu prøver jeg at sælge en kængurustylte.

Consent preferences