TOP
En hel hylde med genbrugsguld

En hel hylde med genbrugsguld

Samler du på gamle kameraer? Eller vil du gerne spare penge på skindvarer? Så tag et smut på genbrugstur. Det er i hvert fald sådan, at Nicolaj har fået hylden fyldt med analogkameraer og Mette har fået fingrene i en billig ruskindsjakke.

Mette, 19 år, sabbatår (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går ind for genbrug, fordi jeg synes, at ens stil bliver meget mere personlig, hvis man køber genbrugstøj, end når man køber helt nyt tøj. En fordel ved genbrug er også, at man kan finde billige skindvarer, som ikke kommer direkte fra en fabrik.

– Jeg kigger mest efter tøj, når jeg er på genbrugsjagt. Og især striktrøjer og jakker. Men jeg er også tit heldig at finde ting, der kan spice mit hjem lidt op. Jeg har engang fundet sådan en asiatisk plade, man kan hænge op på væggen. Og så har jeg også mange krukker, der er genbrug.

– Mit bedste genbrugsfund er helt klart den jakke, jeg har på i dag. Den er lavet af ruskind. Jeg elsker den så meget.

– Jeg bruger GulogGratis en gang imellem. Mine forældre har også tit brugt siden til at sælge møbler.

 

En hel hylde med genbrugsguld

En hel hylde med genbrugsguld

 

Nicolaj, 27 år, Art Director

– Jeg går ind for genbrug, fordi det er vigtigt, at vi sænker vores forbrug og produktion. Det allervigtigste lige nu er, at vi finder ud af, hvordan vi genbruger de mange ting, der allerede er produceret, så vi kan mindske vores aftryk på Jorden. Jeg plejer altid at have en taske med, når jeg handler, så jeg ikke behøver at købe plasticposer. Det er da en start.

– Jeg kigger mest efter cd’er og lp’er, når jeg er på genbrugsjagt. Men jeg samler også på gamle kameraer, som jeg tit er heldig at finde. Jeg har faktisk en hel hylde med dem derhjemme. Det er sådan nogle retro-ting, der har værdi for mig.

– Mit bedste genbrugsfund er et gammelt analogkamera fra Nikon. Jeg fandt det på et loppemarked og bruger det tit til at tage billeder med. Men det ser også fedt ud at have det stående på en hylde som en del af indretningen.

– Jeg har engang solgt en guitarforstærker på GulogGratis. Jeg brugte den ikke, og så var det jo bare fedt, at der var en anden, der kunne få glæde af den.

Consent preferences