TOP
En fed 90’er-gadget

En fed 90’er-gadget og gode historier på genbrugshylderne

Vi er nødt til at genbruge. For miljøets skyld. Det er Pil og Signe enige om. Læs med og hør, hvilke genbrugssager de to piger er på udkig efter. Vi kan afsløre så meget, at der blandt andet er tale om en af 90’ernes allerhotteste gadgets.

Går I ind for genbrug?

Pil: Ja, jeg synes ikke, at man kan andet i den her tid, hvor miljøet lider under menneskets forbrug. Derfor prøver jeg at genbruge så meget som muligt, fremfor at købe nyt.

Signe: Jeg er helt enig. Og jeg vil især gerne genbruge de ting, der er dårlige for miljøet. Det er for eksempel sådan noget som plastik. Det må bare ikke ende i naturen.

 

Er der noget specifikt, I kigger efter, når I er på genbrugsjagt?

Pil: Jeg kigger især efter bøger. Det er som om, at folk bare er helt vildt gode til at give deres bøger til genbrug. Det ser i hvert fald sådan ud, når man kommer ned i genbrugsbutikkerne. Og det betyder masser af gode historier på genbrugshylderne. Jeg kigger også rigtig meget efter tøj. Min garderobe består nærmest kun af genbrugstøj.

Signe: Jeg kigger også tit efter tøj, men det er også hyggeligt at gå på jagt efter vaser og nips til hjemmet.

 

Hvad er jeres bedste loppefund?

Pil: Jeg har for nylig fundet nogle brune klapstole, som kan stables, så de ikke fylder så meget. Dem er jeg rigtig glad for. De minder meget om sådan nogle stole, der stod i aulaen i folkeskolen. Og så var de billige. Det er jo vigtigt.

Signe: Mit bedste loppefund er en mørkeblå buksedragt i velour, som jeg har fundet i en lille genbrugsbutik i Stockholm. Den er så smuk.

 

Bruger I GulogGratis?

Pil: Jeg har brugt siden til at lede efter en walkman. Jeg er nemlig på udkig efter sådan en. Jeg fandt egentlig også en, men den skulle sendes, og så blev det lidt bøvlet. Så jeg leder stadig.

Signe: Jeg har faktisk næsten lige købt en rigtig fin skænk derinde. Det er sådan en i noget mørkt teaktræ. Det var et rigtig godt køb.

Consent preferences