TOP
ATV

Disse maskiner skal du bruge på landet

Forestiller man sig maskiner på landet, vil det for mange være den klassiske traktor, der melder sig som det første billede. Men i realiteten er det langtfra kun den velkendte maskine med de karakteristiske store baghjul, der er at finde på landstederne og gårdene. Der er nemlig alverdens maskiner, små som store, der tages i brug til forskellige aspekter af vedligeholdelsen og livet på landet. 

 

Landbrugsmaskiner kommer i mange størrelser og udformninger, og det er ikke kun til markerne, der skal tages maskineri i brug. I dag er der nemlig udviklet rigtig mange maskinelle hjælpemidler til at gøre hverdagen og arbejdet noget lettere for dem, der bor på landet. Her kan du læse mere om de forskellige maskiner, du skal bruge på landet, og hvad fordelen er ved at have dem klar i værktøjsskuret eller garagen.

 

De store: landbrugs- og entreprenørmaskiner

Når det kommer til store landbrugsmaskiner, er det såmaskiner, finsnittere, mejetærskere, foderrobotter og sprøjter, der er tale om. Entreprenørmaskiner dækker over gaffeltrucks, minigravere, minilæssere, jordlopper og lignende maskiner, der kan være handy at have på hånden – eller slet og ret nødvendige at have – til større bygge- eller anlægsopgaver.

Det store maskineri kan være bekosteligt at anskaffe sig. Derfor er det en god idé at undersøge mulighederne for at anskaffe sig én eller flere af maskinerne brugt. Der er nemlig rigtig mange velholdte brugte landbrugs- og entreprenørmaskiner, og der kan være mange penge at spare på denne måde.

Se vores landbrugsmaskine annoncer her
Se vores entreprenørmaskine annoncer her

 

De hurtige: ATV og firhjulstræk

I begyndelsen var de ikke så populære blandt alle landbrugsejere, men de hurtige ATV’er har efterhånden vundet stort indpas som én af de populæreste og mest brugbare maskiner på landet. Fra at have været betragtet som et lidt unødvendigt stykke legetøj er det nemlig blevet gjort klart, at man med en ATV kan klare alverdens mindre arbejdsopgaver, hvor det er ufremkommeligt med havetraktor – og hvor man kan spare på benene og trillebøren ved i stedet at køre med sin ATV.

Firhjulstræk (4×4) er efterhånden også blevet en nødvendig del af landbrugsarbejdet. Traktorer med firhjulstræk har langt større trækkraft og kapacitet, og derfor bliver en del af arbejdsopgaverne også udført mere effektivt, hvis du har en maskine med firhjulstræk til rådighed.

Der er i dag også gode muligheder for at finde en solid brugt ATV eller traktor med firhjulstræk, og der er rigtig gode chancer for at få meget for pengene, når du undersøger det brugte marked for landbrugsmaskiner som disse.

Se vores ATV annoncer her
Se vores firhjulstrækker annoncer her

 

De praktiske: trailer, skurvogn og havetraktor

Med store landejendomme kommer der som oftest også store græsplæner og -arealer, som skal vedligeholdes, og her er det ekstra effektiv og tidsbesparende, hvis man har en havetraktor til rådighed. En havetraktor optimerer plæneklipningen, og du kan sagtens kigge dig omkring efter en brugt havetraktor til at udføre arbejdet med, hvis du gerne vil undersøge en lidt billigere løsning.

Af andre større praktiske investeringer kan der slutteligt nævnes en trailer. Man kommer bare ikke langt på landet, hvis ikke man har anhængertræk eller en trailer at sætte på, og derfor er det bestemt også en investering, man bør overveje, allerede inden man flytter ud på landet.

En skurvogn kan også være et anderledes køb, man bør overveje at gøre sig. Det gælder i særdeleshed, hvis man står over for en ombygning eller et restaureringsprojekt.

Se vores trailer annoncer her
Se vores skurvogn annoncer her
Se vores havetraktor annoncer her

Consent preferences