TOP
held og tålmodighed

Det handler om held og tålmodighed

Den enes skrammel er den andens guld

Ameera Mohammed, 48, i praktik på Vestre Skole og går på VUC (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg køber genbrug indimellem, f.eks. tallerkener og andre køkkenting. Jeg bruger oftest genbrugsbutikkerne, hvor jeg sommetider finder smykker, og jeg har blandt andet fundet et fint armbånd i rav engang, som jeg fik for ingen penge. Det er jeg meget glad for.

 

held og tålmodighed

 

Mads Hansen, 26, (ledig) fysiker

– Det hænder, at jeg køber genbrug. Jeg bruger det mest til at finde lidt specielle ting, f.eks. gamle plakater og den slags. Jeg går ind for bæredygtighed, men jeg bruger mest GulogGratis og dén slags til at finde gamle ting. Jeg fandt engang en Bud Spencer-plakat, jeg havde ledt efter. Det var fedt. Jeg sætter dog ikke selv ting til salg.

Consent preferences