TOP
Genbrugsting har en historie

Det er sjovt og anderledes at gå i genbrug

Genbrugsting har en historie.

 

Vi har taget en snak med Camilla på 23 år og Anna på 21 år.

 

Går I ind for genbrug – hvorfor/hvorfor ikke?

– Camilla: Jeg går ind for genbrug – både på grund af miljøet, og så er det blevet moderne. Jeg gør det for at finde min egen stil og finde noget, der er lidt anderledes end det, som alle andre har. Det er stadigvæk lidt mainstream, men samtidig skiller det sig også ud. Tingene har en historie. Det er fedt at vide, at andre har brugt tingene og fået glæde af det. Det har en sjæl.

– Anna: Ja, det (red. genbrug) går jeg også meget op i. Man finder nogle ting, som er på mode, men man kan købe det meget billigere, hvilket jeg synes er sjovere. Ja, og jeg kan godt lide tanken om, at man genbruger, så der ikke hele tiden skal produceres nyt.

 

Hvordan genbruger I selv?

– Camilla: Jeg genbruger tøj og stort set alle mine møbler er fra genbrug. Jeg har købt både på GulogGratis, Den Blå Avis og på Facebook.

– Anna: For mit vedkommende er det primært tøj. Jeg har også nogle møbler, der er købt i genbrug. Men det er tøj, jeg går mest op i og bruger mest tid på at finde.

 

Kigger du efter noget bestemt, når du kigger efter genbrugstøj?

– Anna: Som udgangspunkt er det bare, hvad jeg synes er fedt. Det er da også meget sjovt, hvis man finder et dyrt mærke billigt. Man kan også købe noget og sælge videre, men som udgangspunkt går jeg efter, hvad jeg selv vil gå i.

 

Bruger I GulogGratis til at finde genbrugsting?

– Camilla: Ja, jeg kiggede meget derinde, da jeg manglede en ny cykel og en sofa – sådan lidt større ting, der kigger jeg tit derinde.

– Anna: Samme her, det var også mig i sidste måned, da jeg skulle have en ny cykel, så jeg kiggede derinde. Det er primært til de større ting.

Consent preferences