TOP
Det er ikke længere flovt at købe genbrug

Det er ikke længere flovt at købe genbrug

Hvad er dit bedste genbrugsfund?

Sabine Sandberg, 31 år, Holbæk (på billedet øverst i artiklen):

– Jeg går rigtig meget i genbrugsbutikker. Jeg køber især mærkevare børnetøj. Jeg køber meget genbrug, for jeg kan godt lide mærketing, og så synes jeg, at det er fedt at kunne finde det til en god pris.

– Engang var det flovt at købe genbrug, men det er det ikke mere – det er meget populært.

 

Det er ikke længere flovt at købe genbrug

 

Kennet Kristensen, 37 år, Randers:

– Det er ikke så tit, jeg går i genbrugsbutikker, men jeg har da gjort det. Mit bedste genbrugsfund er et billede af et Mærsk-skib. Jeg sejler selv for Mærsk, så billedet betyder rigtig meget for mig.

– Der er generelt meget skrammel i en genbrugsbutik, men så kan man alligevel godt være heldig at finde noget, der betyder meget for en.

 

Consent preferences