TOP
Derfor er genbrug genialt

Derfor er genbrug genialt

Vi har mødt Alexander og Mette til en snak om genbrug. Her kan du læse, hvordan og hvorfor de genbruger:

Alexander (på billedet øverst i artiklen)

– Jeg går ind for genbrug. Det er noget af det, jeg selv lever af, så jeg synes, at genbrug er genialt. Det er virkelig smart. Jeg kan godt lide, at man kan købe noget tøj og sælge det videre. I stedet for altid at købe nyt tøj, så bruger man de ressourcer, der er sat i værk. På den måde kan man få mest muligt ud af det.

– Tøj er primært det, jeg genbruger. Prøver at sortere lidt skrald og sådan, men ellers er det hovedsagligt tøj.

– Ofte går jeg efter mærkevarer. Det er dyrt for forbrugeren at gå ud og købe fra nyt, men det er billigt at producere. Nu går jeg selv meget i Hawaiiskjorter, som jeg også finder på markeder og sådan nogle steder.

– Jeg bruger hele tiden GulogGratis. Det gør jeg rigtig meget. Bl.a. de fragtmuligheder, der findes via GulogGratis. Så jeg synes, det er et genialt sted, hvor det altid er nemt at komme af med sine ting.

 

Derfor er genbrug genialt

 

Mette

– Jeg går bestemt ind for genbrug, fordi det er smart og billigt.

– Jeg køber rigtig meget genbrugstøj både til mig og min datter, Agnes.

– Det er vigtigt, at det er noget, som er i god stand. Jeg genbruger også boligting. Ja, og generelt er der bare mange gamle ting, som godt kan få nyt liv.

– Jeg har faktisk købt en del cykler via GulogGratis i tidernes løb.

Consent preferences