TOP
hente pakker hos Salling group

Der er nu endnu flere pakkeshops i Danmark!

De tre store pakkeleverandører, som er en del af Pakkepost – Postnord, GLS og DAO – opruster ved at åbne endnu flere pakkeshops rundt om i landet, så det bliver endnu nemmere for dig at sende dine pakker afsted.

– Hvis vi starter med Postnord, så har de et ønske om at være den førende leverandør i Danmark. Som led i deres strategi, så åbner de i løbet af 2019 hele 500 nye pakkeshops rundt om i Danmark. Postnord har desuden en rigtig god app, hvori du kan følge dine Postnord-pakker – du kan manuelt indtaste pakkenumre, men den kan også automatisk indhente dine pakker fra mobilnummer eller mailadresse, hvis du giver tilladelse til det. Postnord har mere end 1500 pakkeshops fordelt over landet, og dette tal runder 2000 inden årets udgang.

 

flere pakkeshops i Danmark

 

– GLS åbnede i juli et nyt pakkedepot, som ligger i Horsens. De har nu derfor ni depoter fordelt over Danmark. Det nye depot i Horsens har en kapacitet, som kan sende op til 25.000 pakker ud hver dag. Depotet er helt nybygget og der er også investeret i det nyeste indenfor sikkerhed, så både pakker og ansatte er i sikkerhed. Depoterne i Odense og København er også blevet opgraderet, så de kan håndtere flere forsendelser. GLS har mere end 1600 pakkeshops fordelt over hele Danmark.

 

flere pakkeshops i Danmark

 

– DAO har tilgengæld sat alle sejl ind for at opnå 30% af markedet for mindre pakker (op til 10 kg). Som det ser ud lige nu, så har DAO en markedsandel på 12% – hvilket svarer til 140 mio. forsendelser. Andelen kunne have været højere, hvis ikke de havde valgt at vækste langsommere for ikke at gå ned på kvaliteten. DAO har den fordel, at de modsat de øvrige leverandører, at de tilbyder labelless – dvs. at du som forbruger ikke er afhængig af at udskrive en label til din pakke. DAO leverer alle ugens dage og har mere end 1100 pakkeshops fordelt over landet.

Hos GulogGratis tilbyder vi Pakkepost, hvor vi har alle tre leverandører tilknyttet; du køber din label her, hvor du frit kan vælge den udbyder, som bedst matcher dine behov.

 

Consent preferences