TOP
De glemte møbler

”De glemte møbler” – sådan finder du dem

På GulogGratis dukker de mest populære varer ofte op: Er du interesseret i at gøre noget ved din boligindretning, men ved du ikke, hvad du præcist står og mangler? Nedenfor bliver du præsenteret for nogle af de såkaldte ”glemte møbler”, som sjældent dukker op på startsiden, eller som generelt ikke får meget opmærksomhed. Vi guider dig i at blive klogere på, hvordan du finder guld blandt de mange salgsannoncer, som fylder på platformen i øjeblikket. 

 

Disse møbler bliver ofte glemt

Når størstedelen af brugerne på platformen går på jagt efter møbler, drejer det sig tit og ofte om bestemte og meget almene møbler. Det kan f.eks. være spiseborde, belysning, sofaer, stole eller lignende – og der er bestemt mange penge at spare dér. Men der er nogle områder, som man godt kan glemme og fylder på GulogGratis.dk  – eksempler her på er entrésæt, børnemøbler, rumdelere, havemøblere, kurvemøbler og meget mere. Det er også disse møbler, som hurtigt kan ende i glemmebogen indtil de lige pludselig bliver aktuelle, når sæsonen skifter eller der kommer børn til. Det er møbler, som du måske ikke engang vidste, du stod og manglede.

Under Corona og Danmarks nedlukning har danskerne for alvor fået meget tid derhjemme. Det betyder blandt andet, at mange har fået mere tid til at tænke over indretning både uden- og indendørs. Det betyder af samme årsag også, at mange har valgt at bruge penge på ting til hjemmet, hvilket har sat gang i handelshjulene. Overvejer du selv at forny din boligindretning? Så får du her et par tips til, hvordan du kan finde dine møbler brugt på GulogGratis, så du blandt andet kan få mere for pengene.

 

Sådan finder du det møbel, du leder efter

Selvom entrémøbler, børnemøbler, rumdelere og med flere ikke nødvendigvis er det mest eftertragtede, er det ikke desto mindre en del af det store udbud. Entrémøbler kan være svære at finde i de nøjagtige mål, materialer og design som leder efter. Derfor kan det være en fordel at gøre dig nogle tanker om, hvordan du for eksempel ønsker, din entré skal se ud. Er det en bænk, et skoskab, en reol eller en kommode, du er på udkig efter? Du kan i samme ombæring overveje møblets funktion.

Når du har overvejet de muligheder, kan det desuden være en god idé at gøre dig nogle tanker om en pris. Ved at afgrænse din søgning så meget som muligt, får du bedre held med at finde det møbel, du står og mangler til dit hjem – det kan for eksempel være et havebord til terrassen.

Kurvemøbler er blevet meget populære som havemøbler de sidste år. Hvis du for eksempel har et sommerhus, der trænger til en kærlig hånd, kan du overveje at supplere med brugte kurvemøbler fra GulogGratis til terrassen. Det er ideelt til dig, der gerne vil træffe flere bæredygtige valg og samtidig spare penge, hvor de kan spares. Det kan også være, du længe har overvejet at købe nye børnemøbler til dine børns værelser. I stedet for at købe dem fra ny og kaste flere penge efter dem, kan du finde pæne og velholdte børnemøbler – for eksempel en sovesofa – her på siden.

Consent preferences