TOP
Storbarmede Jordan kostede kvart mio.

Brugte tips: Storbarmede Jordan kostede kvart mio.

En mislykket sangindspilning med glamour-modellen Jordan, er den dårligste investering, pladeselskabsbossen Jan Meedom har gjort.

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, lavede jeg, da jeg i 2001 gik med til at indspille en sang med den storbarmede model Jordan (også kendt som Katie Price, red.), fortæller Jan Meedom til www.GulogGratis.dk.

Jeg brugte i omegnen af en kvart million kroner på leje af studie, at flyve producere ind og så videre, og det eneste, der kom ud af det, var, at hun spildte vand på sin sweater, mens vi indspillede, så hun var nødt til at synge færdig kun iført en lille t-shirt.

Det var meningen, at nummeret skulle ud på single, men hun sang så skidt, at vi endte med at droppe hele projektet – vi kunne simpelthen ikke bruge noget af det, hun havde indspillet. Hun var ellers et stort navn dengang, men synge kunne hun ikke.

Hvis du følger din mavefornemmelse går det sjældent galt. Det er rådet fra den fynskfødte pladeboss Jan Meedom, han har selv haft held med den tilgang mange gange.

Advaret af far

Den bedste handel, jeg har lavet, hvis man udelukkende ser på økonomi, har sjovt nok kostet mig det samme.

Det er den første lejlighed, jeg købte i 1995.

Den lå på Christianshavn, der ikke var et godt kvarter på det tidspunkt, og samtidig var det på et tidspunkt, hvor det var næsten umuligt at komme af med fast ejendom.

Jeg blev advaret, blandt andet af min far, mod at købe den lejlighed, men jeg ville gerne bo i København, og jeg kunne se, at det var måden, jeg kunne komme til det.

Ti år senere solgte jeg lejligheden for ti gange, hvad jeg havde givet for den, altså 2,5 millioner.

Men selvom det var en god investering, er det faktisk ikke den handel, der har gjort mig gladest. Det er tværtimod en handel, jeg gjorde på et loppemarked engang.

Der faldt jeg over en gammel messing-brandslukker, som jeg forelskede mig i.

Den er fra omkring 1920, tror jeg, og den er bare smuk.

Faktisk var den slet ikke til salg, men fungerede som brandslukker der, hvor loppemarkedet blev afholdt, så jeg kunne slet ikke få lov at købe den i første omgang, men til sidst aftalte vi, at hvis jeg betalte de 500 kroner for den, som det ville koste at købe en ny brandslukker, så kunne jeg få den med.

Jeg har pudset den op, og den står i mit hjem den dag i dag.

Hvis jeg skal give nogle gode råd videre til, hvordan man gør en god handel, må det være, at man skal huske at følge sin mavefornemmelse og gøre, hvad man føler, er det rigtige.

Det har jeg altid gjort, og selvom det har slået fejl indimellem, som det gjorde med Jordan, har det langt oftere vist sig at holde stik – som købet af lejligheden på Christianshavn også viser.

Consent preferences