TOP
Skatteminister Benny Engelbrecht købte røremaskine

Brugte tips: Skatteminister Benny Engelbrecht købte røremaskine

Skatteminister Benny Engelbrechts (S) bedste handel er en brugt røremaskine. Hans værste, er et par skjorter, som han hurtigt voksede fra.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, kræver måske en lille forhistorie. Jeg er meget glad for at bage. Det er en måde for mig at klare hjernen, når jeg har mulighed for at stå i et køkken, så det er noget jeg gør, så ofte, som overhovedet muligt.

Det fortæller skatteminister Benny Engelbrecht til www.GulogGratis.dk.

Men tiden, er jo ofte knap, og uden det rette udstyr, kan det godt kræve en del arbejde at slå en dej ordentligt op.

Og det er så her, min bedste handel kommer ind i billedet. Det er nemlig en røremaskine, som jeg bruger hver gang jeg bager.

Så kan jeg hælde ingredienserne op i den, slå den til og lave noget andet, mens dejen bliver æltet.

Sådan en maskine, kan godt koste op imod 5.000 kroner, men det har den, jeg har stående i mit køkken ikke gjort. Den købte jeg for den nette sum af 50 kroner, på et loppemarked på en af de lokale genbrugsstationer i Sønderjylland.

Maskinen er vel over 20 år gammel og den mangler nogle dele, blandt andet den del der gør, at man kan hakke kød med den – men den kan røre en dej og piske flødeskum, og har gjort det uden problemer i de fem år, jeg har haft den, så jeg synes, de halvtreds kroner er givet godt ud.

 

Skatteminister Benny Engelbrecht købte røremaskine

Skatteminister Benny Engelbrechts bedste handel er en brødmaskine. Hans bedste råd til andre – og til sig selv – er, at man skal huske at tænke over, om man virkelig får brugt det, man er ved at købe.

Tabte sig en hel størrelse

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort er nogle pæne og dyre skjorter som jeg købte sidste år.

Problemet var bare det, at jeg kort efter indkøbet, faktisk tabte mig en hel del. Jeg var forberedt på, at jeg nok skulle ud og købe nogle nye bukser, men at jeg også skulle investere i nye skjorter, fordi jeg gik en hel størrelse ned, havde jeg ikke troet.

Derfor endte jeg med at brænde inde med en del næsten nye skjorter. Nogle har jeg foræret væk, mens andre stadig hænger i skabet, i fald jeg skulle gå en størrelse op en dag, selvom jeg ikke håber, det er tilfældet.

Mærk efter

Hvis jeg skal give et godt råd videre til andre, der gerne vil gøre en god handel, så må det være, at man indimellem skal huske at tænke på, om man virkelig skal gøre en handel.

Indimellem skal man standse op og tænke på, om det her virkelig ER noget, man har brug for, eller om man er ved at købe bare fordi, det er på tilbud.

Jeg har i hvert fald prøvet, at købe sådan noget som ti dåser kokosmælk, fordi der var tilbud, og jeg tænkte, det kan holde sig længe, det skal jeg nok få brugt. Men da jeg så havde brug for kokosmælken havde den overskredet sidste salgsdato.

Der kan det være en god idé at tænke sig om, inden man køber mere end man skal bruge, bare fordi det er på tilbud.

Consent preferences