TOP

Brugte tips: Sebastian Dorset byttede bil for hund

Komikeren Sebastian Dorset har byttet sin bil for en hund med en ekskæreste og været uheldig med købet af en Jaguar.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, gjorde jeg, da min ekskæreste og jeg for nylig gik fra hinanden. Vi havde en bil, der egentlig var min, og en hund, der var hendes, men vi aftalte, at jeg fik hunden og hun fik bilen.

Hun skulle nemlig bruge bilen i forbindelse med sit arbejde, mens jeg er fint tilfreds med at cykle.

Det fortæller komikeren Sebastian Dorset til www.GulogGratis.dk.

Den handel glæder jeg mig meget over, når hunden vækker mig klokken fem om morgenen i al slags vejr for at komme ud af lejligheden og ned for at tisse.

Forleden købte jeg også et nyt køleskab i hvidevarebutikken Kølemøller på Frederiksberg, hvor jeg bor. Det er en dejlig butik for folk som mig, der ikke er gode til at prutte om prisen – de gør det nemlig for dig. Køleskabet stod til 8.000 kroner, men sælgeren kiggede på mig, lavede en hvislelyd og sagde så: “Jeg kan gå ned på 6.500 kroner, men så heller ikke længere”, og jeg havde ikke sagt et ord!

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, må være, da jeg købte en gammel Jaguar for omtrent ti år siden.

Det var en dejlig bil, som jeg vist betalte 110.000 kroner for. Problemet var bare, at jeg endte med at måtte reparere den for nærmest det tilsvarende beløb hen over en årrække, før den til sidst bare forsvandt i en sky af værkstedsregninger.

Hvis jeg skal give et godt råd videre til andre, der gerne vil gøre en god handel, må det være, at man skal huske, at tid er penge, og den tid, man har sparet på ikke at lede efter en god handel også kan være en god investering.