TOP
Stig Elling

Brugte tips: Rejsekonge brændte sig på en orange BMW

Rejsekongen Stig Elling har været heldig på boligmarkedet, men uheldig med biler.

Mine bedste handler har helt klart været boligkøb. Jeg har været så heldig at købe både et hus, en lejlighed og et sommerhus på de helt rigtige tidspunkter, så det kan jeg ikke klage over.

Det fortæller rejsekongen Stig Elling til www.GulogGratis.dk. Hans boligeventyr begyndte nord for København:

Det startede med, at min mand og jeg købte et hus i Lyngby, det var steget voldsomt i pris, da vi besluttede os for i stedet at flytte til en lejlighed på Frederiksberg.

Her fandt vi så en lejlighed, og den er så siden også steget meget i pris.

Vi har også været heldige med sommerhuset, som vi købte lige på det rette tidspunkt, og som nu er meget mere værd, end vi gav for det.

Skrækkelig orange

Mine værste handler har konsekvent været bilhandler. Dem har jeg ikke haft gode erfaringer med. Jeg har haft 16-17 biler de sidste 10 år, så der er gået nogle penge tabt der.

Værst var det dengang vi købte en ny BMW i en skrækkelig orange farve. Det var lidt af et panikkøb, og der gik da heller ikke mere end 10 dage, fra vi havde købt den, til vi ikke kunne holde farven ud længere.

Så skilte vi os af med den igen med et stort tab til følge.

Hvis jeg skal komme med et godt råd, må det være, at man skal tænke sig godt om, før man køber en bil. Derudover tror jeg, at man skal følge sin mavefornemmelse og huske at tænke over, om det, man er ved at købe er noget, der vil gøre én lykkeligere eller om det er en ligegyldig ting – og så handle derefter.

Og så skal man huske at bruge sit købmandsgen. Danmark er et rabatland, hvor man kan forhandle sig frem til gode rabatter på det meste.

Og så skal man huske at undersøge tingene, før man køber noget. Jeg har lige købt en ny støvsuger, og der sparede jeg mange penge på at gå ind på hjemmesiden pricerunner.dk og finde den laveste pris.

Consent preferences