TOP
Robert Hansen

Brugte tips: – Mit armbåndsur er mit bedste køb

Robert Hansens første bil viste sig at være lidt af et fejlkøb.

Den bedste handel, jeg kan komme i tanke om at have gjort, må nok være mit armbåndsur, der er et vintage Rolex-ur.

Det fortæller skuespilleren Robert Hansen til www.GulogGratis.dk.

– Jeg er lidt af en ur-nørd og kan godt bruge rigtig lang tid på at sidde og kigge på ure på internettet, og lige præcis det her ur er jeg simpelthen så glad for.

Uret er det tredje i rækken af “samler-ure”, jeg har haft, og jeg har fået det ved at bytte nogle andre ure og lægge lidt penge oveni, så jeg kan ikke rigtigt sætte en pris på det.

Men jeg går med det hver dag, og jeg passer og plejer det, så det er en vigtig ejendel for mig.

Min værste handel må nok være min første bil.

Det var en brugt Fiat Punto, som jeg købte, da jeg var ganske ung, og det var lidt af et fejlkøb.

Jeg havde faktisk taget min mor med ud til forhandleren, sådan at jeg havde et ekstra sæt øjne med, men det var alligevel et fejlkøb.

Jeg kan huske, at jeg stod hos forhandleren og prøvede at forhandle mig til en rabat, men det afviste han meget bestemt, for det var altså en ordentlig bil, han solgte mig, så det pjat gad han ikke.

Jeg havde dog ikke kørt mere en fem kilometer i den efter købet, før udstødningen faldt af.

Og det var bare begyndelsen på en lang række problemer med den bil. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange den var på værksted, men jeg måtte blandt andet skifte hele gearkassen ud på et tidspunkt.

Hvis jeg skal give et godt råd, må det være, at det altså godt kan betale sig lige at tage sig tid til at køre en bil forbi nogen, der har forstand på den slags, inden man køber den.

Derudover så synes jeg, man skal huske at følge sine passioner. Hvis der er noget, man går op i, er det ok at bruge tid og penge på det.

Consent preferences