TOP

Brugte tips: Min investering er i uddannelse

Kampsportstræner med mere, Thomas La Cour, er glad for sin investering i uddannelse, men han mindes med gru, hvad han brugte sine lommepenge på som syvårig.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, må være de Z-Health kurser, jeg har investeret i.

Mens jeg læste idræt på Københavns Universitet i 2009 og senere, da jeg arbejdede som fysisk træner på politiskolen, valgte jeg at bruge i omegnen af 80.000 kroner på at tage til USA og Skotland og deltage i kurser i den form for træning, der hedder Z-health.

Det fortæller Thomas La Cour til www.GulogGratis.dk.

Og selvom det var dyrt, og jeg da også måtte tage et SU-lån for at det kunne hænge sammen, så er det for mig definitionen af en god handel, fordi det jeg har fået ud af det, er så meget mere værd end det, jeg har givet for det.

Jeg har haft så gode resultater med den måde at træne på til at hjælpe folk af med kroniske smerter, at jeg for nylig har startet en træningsklinik i København efter metoden.

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, har jeg måtte tænke lidt for at komme frem til, men når jeg tænker tilbage, kommer jeg i tanke om en episode fra min barndom.

Jeg kan huske, at jeg stod i det lokale supermarked som syvårig og havde 13 kroner – alle mine lommepenge, der brændte i lommen.

Jeg faldt for en pose med nogle små selvlysende plastic-dinosaurer i en smart indpakning og brugte alle pengene på dem. Da jeg så kom hjem og legede lidt med dem, blev jeg slemt skuffet, for de var slet ikke særlig sjove. Det er for mig et eksempel på en handel, hvor varen slet ikke tilsvarede den værdi, jeg havde forventet. 13 kroner var mange penge for mig dengang, og jeg kan selv den dag i dag huske den skuffede følelse, jeg havde.

De bedste råd, jeg kan give andre, der gerne vil gøre en god handel, må være, at man skal huske at gøre sin research. Gå på internettet og læs om det, du gerne vil købe, og ikke mindst gå ind og læs, hvordan andre har bedømt det på nogle af de mange sider, hvor man kan det.

Og når du så læser anmeldelserne, så lad være med kun at læse dem, der har givet et produkt top- eller bundkarakterer. Der er mange af dem, der enten er nogle gnavpotter og rakker alt ned, eller som er fans og bare synes, alt er fantastisk.

Hvis du derimod læser dem, der har givet et produkt mellem to og fire stjerner, så er chancen der for, at du læser nogle lidt mere velbalancerede anmeldelser, der både fortæller, hvad der er godt ved produktet, og hvad der er skidt, og på den måde kommer du nærmere sandheden om produktet.