TOP
Mikkel Schrøder Uldal er bare til Volvo

Brugte tips: Mikkel Schrøder Uldal er bare til Volvo

Skuespiller og sanger Mikkel Schrøder Uldal elsker biler – især Volvoer – men dengang han faldt for en Alfa Romeo, gik det grueligt galt.

Jeg elsker biler! Det vil sige – jeg elsker Volvo! Men det har ikke altid været sådan.

Det siger skuespiller Mikkel Schrøder Uldal til www.GulogGratis.dk.

En gang havde jeg forelsket mig i en Alfa Romeo med gear i rattet, tæt på asfalten og med en Alfa Romeos skønne kurver. Bilen stod i Horsens, og jeg drog afsted med en tanke om, at jeg som halv jyde nok skulle lave en god handel med bilsælgeren, og få den mindst 10.000 kroner ned i pris.

Jeg kørte hjem uden så meget som en krone i afslag, men hey – bilen var fed, så jeg var bestemt ikke blevet snydt.

Og jeg havde jo haft den forbi et FDM-testcenter, hvor de havde sparket til et par dæk, checket for ratslør og set at lygterne virkede(!), så den handel var 100% i orden.

Indtil jeg kom til Lillebæltsbroen. En rumlen fra motorrummet trængte sig på, og jeg kørte derfor direkte til min mekaniker, for at få ham til at se på sagerne.

Handelen var jo stadig god, synes jeg. Min mekaniker hev først en hammer, dernæst en tang ud af motorrummet, og mente at det var årsagen, men han ville da gerne lige checke den efter, og det sidste jeg husker er, at jeg blev præsenteret for et overslag på AFGØRENDE OG SIKKERHEDSMÆSSIGE reparationer for 80.000,-!

Jeg ringede til bilhandeleren i Horsens, der hånede mig, og besluttede mig for at køre derover og lade handlen gå om. Det lykkedes efter 2 timers snak med trusler om tæsk (til mig) og en regning til mig på 7.500,- for at lade handlen gå tilbage. Men hey – jeg er halv jyde, og det kunne jo være gået meget værre.

Nu er jeg bare til Volvo!

Consent preferences