TOP
Købte jagtudstyr brugt på nettet

Brugte tips: Købte jagtudstyr brugt på nettet

Mark Stokholm fra DR-programmerne Aftenshowet og SpareXperimentet gjorde sin bedste handel, da han genoptog en gammel interesse.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, gjorde jeg, da jeg for et par år siden besluttede mig for at genoptage min gamle fritidsinteresse jagt. Jeg har haft jagttegn, siden jeg var 16 år.

Det fortæller Mark Stokholm fra tv-programmerne Aftenshowet og SpareXperimentet til www.GulogGratis.dk.

Men da jeg fik en hund for snart tre år siden, tænkte jeg, at det var på tide at gå i gang igen. Derfor havde jeg brug for en helt ny omgang jagtudstyr. Min løsning blev, at jeg gik på internettet og søgte efter det brugt hver dag i et par uger. Faktisk var det måske næsten lidt for meget tid, jeg brugte på det. Men en dag faldt jeg over en annonce fra en mand, der skulle af med alt sit udstyr inklusiv våbenskab og det hele, og så slog jeg til. Jeg vil tro, at hvis jeg skulle have fat i tingene hver for sig, så havde jeg nok skullet betale det dobbelte af, hvad jeg kom til at betale.

 

Købte jagtudstyr brugt på nettet

 

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, var en bil jeg købte brugt for en seks-syv år siden.

Selvom bilen var brugt, troede jeg virkelig, jeg havde gjort en god handel med den. Men det viste sig hurtigt, at den bare konstant skulle på værksted.

Først var der det ene galt og så det andet, og til sidst skulle den repareres for 70.000 kroner. Så fik jeg nok, og efter et år med bilen valgte jeg at skille mig af med den.

Hvis jeg skal give et godt råd videre til andre, der gerne vil gøre en god handel, må det være, at man skal være opmærksom på, hvor meget tid man i sidste ende bruger på at finde frem til det gode tilbud og måske forsøge at regne sin timeløn ud. Indimellem kan det godt betale sig at lede længe efter det helt rigtige. Men hvis man bruger tre eller fire timer på at få en besparelse på 100 kroner, så skulle man nok have taget et spil ludo med ungerne i stedet for.

Consent preferences