TOP
Jim Lyngvild

Brugte tips: Jim Lyngvild vil have pengene igen

Jim Lyngvild græmmer sig over at have betalt dyrt for sin første bil.

En god handel for mig er, når jeg køber noget, der kan tjene sig selv hjem igen.

Det siger Jim Lyngvild til www.guloggratis.dk. Han siger videre:

Og hvis det også kan hjælpe mig i min kreative udvikling, er det selvfølgelig også et stort plus.

Derfor synes jeg, at det generelt er mine kameraer, der er de bedste investeringer, jeg har lavet.

Lige nu er jeg faktisk på vej ud for at se på et Hasselblad kamera. Det koster rask væk 280.000 kroner, men jeg regner med, at det er noget, jeg kan tjene hjem igen, og derfor er det en god investering for mig at købe det.

Min værste handel må være den første bil, jeg nogensinde købte. Det var en Jaguar Daimler, og lad os bare sige, at den kostede MANGE penge. Nærmere vil jeg helst ikke komme det.

Personligt var det en fornøjelse at eje sin drømmebil, men set i forhold til dens værdi som handel var det dårligt.

Den tabte værdi enormt hurtigt, og jeg tjente ikke noget hjem på, at jeg havde lige præcis den. Så skulle jeg jo have været taxachauffør eller lignende. Den tabte kun værdi.

På mange måder er den gode handels tid forbi. Jeg voksede op med en mor, der handlede med antikviteter, og dengang kunne man godt gøre en god handel. Men i dag skal du vide meget om det, du vil købe og sælge, for at gøre et kup.

Generelt kan man nok sige, at man i dag skal gøre meget mere arbejde for at finde en god handel i forhold til tidligere.

Man finder dem ikke ved at gøre som alle andre, hvad enten der er tale om aktier eller antikviteter, men ved at kigge der, hvor ingen andre er, og ved at købe det, som ingen andre køber. Så kan man være heldig at gøre en god handel.

Og så skal man altid huske på, at hvad der kommer let, det går også let. Også hvis man har gjort en god handel.

Biler på GulogGratis.dk

Consent preferences