TOP
Niclas Jensen

Brugte tips: – Herre i eget hus er fantastisk

Den tidligere fodboldspiller og nuværende -agent Niclas Jensen har tabt penge på en hushandel, men er glad for, at han købte sit nuværende firma.

– Min bedste handel kan egentlig være flere ting, fortæller han til www.GulogGratis.dk, og fortsætter:

– Det kommer an på, om man ser på det i forhold til penge eller i forhold til, hvad der har gjort mig mest glad. Der kan godt være stor forskel på de to ting.

På den ene side er den handel, hvor jeg har tjent flest penge nok nogle ejendomme, jeg har købt og solgt, men hvis jeg skal nævne den handel, der har gjort mig mest glad, så var det, da mine kompagnoner og jeg købte vores virksomhed Pro11 af de daværende engelske ejere.

Det er en fodboldagent-virksomhed, og det er egentlig en lidt speciel branche. De spillere man arbejder med har man ret til at tage med sig, hvis man skifter firma, men man betaler en del af de penge man tjener på dem til firmaet man er i.

Vi valgte at købe det firma vi har nu, fra de daværende engelske ejere, og hvis man ser på penge, så er det endnu ikke den bedste handel, jeg har gjort. Men det at være herre i eget hus er fantastisk, og så må jeg håbe på, at pengene kommer igen med tiden.

Den værste handel, jeg nogensinde har lavet, er svær at huske. Der er mange forskellige måder at se på det, men jeg tror, at det må være det hus, jeg solgte, da jeg flyttede fra Tyskland i sin tid.

På den ene side var det jo et hus, vi havde været glade for at bo i, de år vi boede der, men huspriserne var faldet, så vi tabte penge på at sælge det, da vi skulle videre.

Hvis jeg skal give et godt råd til andre ud fra, hvad jeg har lært som spilleragent, så må det være, at man altid skal være velforberedt.

Jo mere forberedt du er, når du går ind for at lave en handel, jo mindre er chancen for, at du bliver fanget på hælene i forhandlingen. Og så kommer du altså ud med et bedre resultat i sidste ende.

Consent preferences