TOP
Henrik Qvortrup

Brugte tips: Henrik Qvortrup elsker sit gemmested

En ødegård i Sverige er Henrik Qvortrups bedste handel.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, må være den svenske ødegård, jeg købte i 2006.

Det er måske ikke den bedste handel, hvis man skal gøre det op i penge – jeg har faktisk ikke undersøgt, hvad jeg ville kunne få for den i dag, for jeg er ikke interesseret i at sælge den – men det er den bedste ting, jeg har investeret i for mig. Jeg er simpelthen så glad for det sted, og jeg bruger det ofte.

Det fortæller politisk kommentator og tidligere redaktør på Se&Hør Henrik Qvortrup til www.GulogGratis.dk.

– Det er et sted, hvor jeg tager op flere gange om året enten med min familie eller alene, og det er et sted, hvor jeg kan gemme mig væk og slukke mobilen. Jeg har dog fået installeret internet deroppe, så jeg er ikke helt uden for rækkevidde, men det er et sted, jeg kan tage til, når jeg har tid til en pause.

Hvis jeg skal fremhæve min værste handel, er det svært at komme i tanke om en enkelt – for jeg har lavet mange – men der er et fællestræk for mange af dem. Det har været biler. Hvis man som jeg er glad for pæne og ikke helt almindelige biler og samtidig er så rastløs, at man skifter dem ud med jævne mellemrum, så koster det mange penge. Og det på trods af, at jeg altid får forhandlet nogle gode rabatter hjem, når jeg køber bil.

Hvis jeg skal give et godt råd til andre om, hvordan man gør en god handel, så må det være, at man ikke skal være bange for at prutte om prisen.

Jeg er jo jyde, så for mig er det helt naturligt, at hvis jeg skal købe et jakkesæt, så forventer jeg også, at der ryger et par sokker med ned i posen uden beregning.

Generelt skal man ikke være bange for at prutte om prisen på alt – måske lige bortset fra når man står og køber en liter mælk i supermarkedet – men ellers betragter jeg altid en pris som noget, der er til forhandling.

Consent preferences