TOP
Gode råd fra den fynske krejlerkonge

Brugte tips: Gode råd fra den fynske krejlerkonge

Bagmanden bag Ørbæk Marked har sjovt nok gjort sin bedste handel netop der, og han har gode råd til Gul og Gratis’ læsere.

Den fynske krejlerkonge og manden bag Ørbæk Marked, Christian Alexandersen, fortæller til guloggratis.dk om sin bedste handel:

Min bedste handel tog mig lidt tid at komme i tanke om, for det kunne i realiteten være mange ting. Men de gange, hvor jeg har købt bil eller hus, er ikke dem, der har bragt mig mest glæde. Det er til gengæld den højstol til min datter, som jeg købte for fire år siden på Ørbæk Marked. Først og fremmest fik jeg den billigt, og jeg fik oven i købet forhandlet den i forvejen gode pris 25% ned. Men endnu vigtigere, så viste det sig at være en stol af høj kvalitet, som stadig dur den dag i dag – derfor er det den bedste handel, jeg har gjort.

Min værste handel gjorde jeg i forbindelse med, at jeg renoverede mit hus for nogle år siden. Jeg syntes, det kunne være fantastisk med et laser-vaterpas, så sådan et gik jeg på jagt efter, og jeg fandt da også et, der både var billigt og så godt ud. Desværre var det billigere, end det var godt, og på den made blev det både en dyr og en dårlig handel. Jeg har kun brugt det en enkelt gang, så kasserede jeg det, og nu ligger det bare og samler støv. Så hvis man regner prisen ud per gang, det er brugt, så har det været et dyrt køb.

Hvis jeg skal give nogle gode råd til, hvordan man kan gøre en god handel, så må det være, at det er fint at lede efter en god handel, men man skal huske på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Så hvis man bare køber det billigste, man kan finde, så skal man huske, at kvaliteten ofte lider under det.

Til gengæld synes jeg ikke, man skal være bange for at have is i maven og forsøge at prutte om prisen, hvis man får chancen. Nu kommer jeg jo i sagens natur tit på kræmmermarked, og der er det en helt naturlig ting. Så skal man bare huske at have is i maven og beslutte sig for, om det er en ting, man absolut vil have, eller om det er noget, man er klar til at gå væk fra, hvis man ikke kan få den pris, man vil have.

Consent preferences