TOP
Peter Eastgate

Brugte tips: Fynsk poker-es tabte penge på hotel

Peter Eastgate har både gode og dårlige erfaringer med sine investeringer.

Min bedste handel er nok én, jeg har lavet for nylig, da jeg investerede 60.000 euro (ca. 450.000 kroner, red.) i en anpart i en lejlighed i Hamburg til underpris. Vi fik den billigt, fordi sælger var i store pengeproblemer. Vi har allerede fået et reelt bud, hvor jeg står til at tjene 40.000 euro oven i min investering, og det overvejer vi i investorgruppen, om vi skal sige ja til.

Sådan siger Peter Eastgate til www.GulogGratis.dk.

Den værste handel, jeg har lavet, er, at jeg i 2008 investerede 250.000 euro (knap 1,9 millioner kroner) i et hotelbyggeri på Koh Samui i Thailand.

Entreprenøren er sidenhen kommet med en helt urimelig fordelingsnøgle for, hvor mange penge investorerne får for at leje de værelser ud de har betalt, hvorfor enhederne både er svære at afsætte og svære at udvinde nogle driftsindtjening på.

Hvis jeg skal give nogle gode råd til andre, så er det nok mest de allermest banale. Du skal lave dit forarbejde grundigt og udvise forsigtighed og ydmyghed over for investeringer. Det gælder særligt, hvis du handler inden for nogle forretningsområder, hvor du har begrænset eller ingen erfaring.

Af egen erfaring ved jeg også, at man skal være forsigtig med at kaste penge efter noget, man får anbefalet, da dem, der anbefaler dig det, typisk ikke investerer egne penge, men i stedet kører et kommissionsrytteri, hvis primære interesse er, at der bliver handlet, hvor de ikke hæfter for, hvis investeringen går skidt.

Generelt har min egen formueforvaltning dog været gennemgående amatøragtig, så det eneste, jeg i princippet kan råde andre folk til er, at de ikke skal lytte til mig.

Ejendomme på GulogGratis.dk

Consent preferences