TOP
Farshad Kholghi blev snydt til at købe en pc

Brugte tips: Farshad Kholghi blev snydt til at købe en pc

Min bedste handel, kan egentlig være to forskellige ting. Først og fremmest må det være min lejlighed på Østerbro.

Jeg købte den i 2002, og på det tidspunkt sagde alle til mig, at lejlighederne allerede var alt for dyre.

Det fortæller skuespiller Farshad Kholghi til www.GulogGratis.dk.

Heldigvis for mig, blev de ved med at stige efterfølgende, så den er mere værd nu end da jeg købte den, men endnu vigtigere er det, at det var den helt rigtige lejlighed for os, og jeg bor der endnu med min familie.

En anden god handel jeg har gjort er, at jeg har købt en bil af mærket Dacia. Jeg har før kørt Peugeot, og da jeg skulle ud og købe en ny bil, tænkte jeg, at jeg skulle have noget lignende, men jeg faldt for Daciaen i stedet.

Det er bare kram, med Renault-motor under motorhjelmen, og det hele fungerer bare.

Det er klart, at man godt kan fristes til at købe en stor bil, men når man bor i Danmark, er det ikke nemt at finde en god bil, der også er god til prisen.

Det har jeg fundet, med denne her bil, synes jeg.

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, var da jeg som helt ung studerende skulle skifte min elektroniske skrivemaskine ud med min første computer.

Jeg har altid skrevet digte, noveller og skuespil, så det var et vigtigt arbejdsredskab for mig. Jeg gik ned i en butik med en idé om, at jeg ville købe en stationær PC, men sælgeren fik mig overtalt til at vælge en bærbar computer i stedet.

Bærbar var dog så meget sagt. Det var i 1995, så den var temmelig stor.

Jeg endte med at falde for hans argumenter, og betalte 6.000 kroner, som jeg egentlig ikke have for computeren, der i bund og grund kun kunne køre DOS.

Jeg brugte computeren sådan cirka en gang, men jeg var i gæld på grund af den i mange år.

Da jeg næste gang skulle købe en computer, tog jeg en god ven med, der har forstand på den slags, og han guidede mig til en Mac-computer.

De er nærmest idiotsikre, og det betyder meget for mig, så jeg har købt Mac lige siden.

Hvis jeg skal give et godt råd videre, så må det være, at hvis man skal gøre en stor handel, så kan det betale sig at tage en ven med, der ved mere end dig.

Ellers risikerer du at skulle stole på, hvad sælgeren siger, for han vil bare – ja – sælge, så er det bedre at have nogen med, der har dine interesser for øje.

Consent preferences