TOP
Esben Søvang Maaløe solgte modeltog for billigt

Brugte tips: Esben Søvang Maaløe solgte modeltog for billigt

Esben Søvang Maaløe er arbejdsløs, musiker, bartender, programmør og debattør. Hans bedste handel er det klaver, han har stående i stuen.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, må være mit klaver. Jeg havde længe været på udkig efter et el-piano, men jeg synes alle dem jeg fandt var for dyre i forhold til kvaliteten.

Det fortæller Esben Søvang Maaløe til www.GulogGratis.dk

Så kiggede jeg online, og der fandt jeg et brugt klaver, der var endnu bedre, end hvad jeg havde haft råd til at købe fra nyt, og som bare fungerer. Det står i min stue den dag i dag, og jeg spiller ofte på det, hvad der også, gør det til en god handel.

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, var da jeg solgte mine modeltog. Jeg legede meget med tog, da jeg var dreng, og havde kassevis af dem, men da jeg var omkring 13 år gammel, besluttede jeg mig for, at jeg var blevet for gammel til dem, og at det var på tide at skille mig af med dem, så jeg gik ned i en butik, der solgte brugte model-tog, og sagde jeg gerne ville af med dem. Jeg havde gjort mig en del tanker om, hvad de mange tog jeg havde mon var værd, og det tal som manden bag disken slyngede ud, var så langt fra det, at jeg blev helt paf, og bare accepterede det, selvom det var langt mindre end det var værd for mig.

Jeg er sikker på, at det var en rimelig handel set fra hans stol, men for mig var det forfærdeligt, og det var noget jeg havde ondt i maven over flere dage efter.

Hvis jeg skal give et godt råd videre, til andre, der gerne vil gøre en god handel, så må det være, at man skal tænke sig om, før man sælger eller køber, og gjort sig klart, hvad man vil give eller sælge for en given vare inden man står i situationen.

Consent preferences