TOP
En særlig gave på valentinsdag

Brugte Tips: En særlig gave på valentinsdag

For skuespiller og foredragsholder Alexander Behrang Keshtkar er den bedste handel en gave til en kvinde, der betyder meget for ham

Det fortæller Alexander Behrang Keshtkar til www.guloggratis.dk

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, gjorde jeg på valentinsdag i februar i år.

Jeg var indtil for ganske nyligt i et stormfuldt forhold med en kvinde, jeg er utroligt forelsket i, og som er den første kvinde jeg ærligt har håbet, skulle være den, der skulle føde mine børn.

I perioden op til valentinsdag, havde vores forhold været on/off af flere omgange, og jeg besluttede mig for, at jeg ville gøre noget særligt ud af dagen for hende, selvom vi egentlig havde aftalt ikke at købe nogle gaver.

Jeg tog hende ud på frokost på en hyggelig restaurant, og sørgede i det hele taget for, at hele dagen handlede om hende.

Efter frokosten havde hun, nogle ting hun skulle ordne ude i byen, og det havde jeg også.

Jeg havde nemlig set, at hun havde postet et billede på Instagram med et smykke, hun syntes godt om – og jeg havde besluttet mig for, at jeg ville købe det til hende.

Det skulle dog vise sig nemmere sagt end gjort. I den første butik jeg gik ind i, var smykket udsolgt, og det samme var det i den næste, og sådan blev det ved.

Jeg endte med at bruge omkring 2 timer på at gå fra butik til butik i jagten på smykket. Heldigvis, havde jeg heldet med mig cirka ti minutter før lukketid i en butik.

Da jeg senere på dagen, som afslutning på en skøn dag, gav hende smykket, havde det heldigvis også den ønskede effekt. Hun sagde simpelthen. “Du har gjort mig til den lykkeligste kvinde i verden.”

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, var en jakke jeg købte for knap et år siden. Jeg havde sådan en dag, hvor jeg bare følte at hele verden var imod mig, og for at trøste mig selv valgte jeg at investere i en forårsjakke til 5.000 kroner, som jeg hverken havde råd til eller brug for. Jeg havde det for fedt med den jakke i den første time, så blev jeg ærgerlig over, at jeg havde købt den, men jeg var også for stolt til at gå tilbage til butikken og bytte den.

I dag, et år efter, har jeg nærmest ikke brugt jakken, fordi jeg får helt ondt i maven, hver gang jeg ser på den.

Hvis jeg skal give et godt råd videre så må det være, at man for at gøre en god handel skal fokusere mere på at skabe en god historie og nogle gode minder, med det man køber, end på om det er dyrt eller billigt.

Det er som regel de ting, som betyder noget for én, uanset, hvad man har givet for dem.

Consent preferences