TOP
En handel skal gøre mig glad

Brugte tips: En handel skal gøre mig glad

Antikhandler Hanne Hvillums bedste handel handler ikke om penge, men om drømmen om, hvad køberen kan få ud af det.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, er svær at komme på. Jeg skal selvfølgelig tjene på en handel, men det er ikke altid dem, som jeg har tjent en masse ved, der er de sjoveste.

Det fortæller antikhandler Hanne Hvillum til www.GulogGratis.dk.

For mig er det også noget andet der tæller. Jeg kan bedst lide handler, hvor jeg bliver glad ved tanken om, hvad andre kan få ud af den vare jeg sælger. Eksempelvis solgte jeg for nylig en model af et hønsehus. Det er sådan en ting, som jeg håber er blevet købt af en, der holder høns, og som så kan gå og have det fedt over at have den stående.

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, er en af den slags handler jeg gør, når jeg lader mig begejstre og kommer til at købe noget for dyrt, sådan at jeg ikke kan sælge det til en ordentlig pris i butikken.

Eksempelvis var jeg for nogle år siden i England, hvor jeg på et marked fandt nogle flade giner fra et skotsk uldspinderi. De blev brugt til at trække færdige uldtrøjer ned over for at skabe pas-form. Jeg faldt pladask for dem og købte 20 stykker, som jeg tog med hjem til butikken.

Siden da, er det lykkedes mig at sælge 2-3 af dem og det er efterhånden gået op for mig, at det var lidt af en fuser.

Hvis jeg skal give et godt råd videre til andre, der gerne vil gøre en god handel, så må det være, at man skal huske at handle med hjertet. Så kan det være, at man indimellem kan være heldig at finde noget man bliver glad for billigt, men det der med at gå efter at købe noget, som man tror bliver noget værd senere, det skal man lade være med.

Consent preferences