TOP
Jan Fog

Brugte tips: – Du skal ikke kun kigge på prisen

I mere end 30 år har han solgt eksklusive ejendomme. Her er Jan Fogs gode råd.

Min bedste handel lavede jeg en gang, da jeg solgte to huse på samme dag. Det fortæller tv-kendissen Jan Fog til www.guloggratis.dk. Og han fortæller videre om den gode dag:

Jeg havde fået et hus til salg og kørte over med salgsopstillingen til en af mine kunder, som jeg vidste ville være interesseret i netop det hus.

Sammen kørte vi ud for at se huset, og ganske rigtigt var det perfekt for ham, og han slog til med det samme.

Da vi så kom hjem til ham igen, stod hans genbo og fejede fortovet. Jeg gik over til ham og sagde: ”Du har altid sagt, at du ville ønske, du havde din genbos hus. Nu har du chancen”, og så slog han til.

Min værste handel var en gang, jeg havde solgt et hus for nogle kunder. Der var problemer med grunden, og derfor tog det noget tid, før handlen gik igennem, men det lykkedes at få huset solgt.

Desværre valgte de at give mig skylden for problemerne, der blandt andet bestod i, at de havde opført nogle ulovlige bygninger på grunden. Derfor nægtede de at betale mit salær, og deres advokat fandt så, hvad der svarer til en lille kommafejl i vores aftale, og så kunne de slippe for det.

Det generer mig stadig, ikke på grund af pengene, men fordi det er ærgerligt at føle, at man gør et godt stykke arbejde, og folk så er utilfredse bagefter.

Mine bedste råd til dem, der gerne vil gøre en god handel, er at huske på, at det vigtigste er, at man får noget, man bliver glad for. Især når der er tale om et hus, skal man gerne finde et sted, man gerne vil bo. Så kan det godt være, at man kan få en god handel et andet sted, men hvis det ikke er noget, man bliver glad for i længden, er det ikke det værd.

Derefter er det vigtigt at sikre sig, at man også gør en god handel og ikke bliver snydt. Når det drejer sig om hussalg, gælder det eksempelvis om at have en advokat med.

Consent preferences