TOP
Det spillede for Sussi på møbelauktion

Brugte tips: Det spillede for Sussi på møbelauktion

Sussi fra Sussi og Leo satte møbler til salg på internetauktion og fik gevinst. Til gengæld er de samme sted, blevet snydt i en handel.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, må være, da Leo og jeg satte vores gamle Chesterfield-møbler til salg på internet-auktionssiden QXL.

Det fortæller Sussi Nielsen, bedre kendt som den ene halvdel af duoen Sussi og Leo, til www.GulogGratis.dk.

Vi havde besluttet, at vi ville have nye møbler i stuen, fordi dem vi havde simpelthen var for store til en lille én som mig.

Vi havde derfor været rundt til en række forskellige forhandlere for at kigge på møbler, og hver gang spurgte vi, om de kunne være interesserede i at købe vores gamle møbler. Der var dog ikke megen interesse. Én ville give 1.000 kroner og en anden 1.500, og det var jo ikke alverden.

Heldigvis foreslog en af møbelhandlerne – ham vi endte med at købe hos, i øvrigt – at vi skulle sætte møblerne til salg på QXL.

Det gjorde vi, og vi fik 8.500 kroner for dem, så det må siges at være en bedre pris end, hvad vi ellers var blevet tilbudt.

 

Det spillede for Sussi på møbelauktion

Sussi og gemalen Leo havde stor succes med at sælge deres gamle møbler på internet-auktion. Til gengæld har de været uheldige med et køb samme sted

 

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, er også fra QXL.

Omtrent samtidig med, at vi skiftede møblementet ud i stuen, så vi på et tapetbord på samme side.

Vi valgte at købe det, men selvom vi betalte, dukkede bordet aldrig op, og det lykkedes os aldrig at komme i kontakt med forhandleren.

Hvis jeg skal give et godt råd videre så må det være, at man altså ikke skal være bange for at købe og ikke mindst sælge på nettet. Selvom vi har haft en dårlig oplevelse, er vi stadig meget positive over for det.

Consent preferences