TOP
Det kan ske, jeg sælger for billigt

Brugte tips: – Det kan ske, jeg sælger for billigt

Birgit Klostergaard Petersen har haft en stand på antik- og genbrugsmessen i OCC stort set hvert år.

Den bedste handel, jeg har gjort på Antik- og genbrugsmessen i Odense Congress Center, er én, jeg gjorde for en fem-seks år siden. Her faldt jeg over to turkise Eslau-vaser, imens jeg gik rundt på messen.

Det fortæller Birgit Klostergaard Petersen til www.GulogGratis.dk.

Jeg havde allerede én derhjemme, som jeg syntes rigtigt godt om, og jeg havde længe kigget efter endnu én, jeg kunne købe, da jeg faldt over de to.

Jeg stod længe og overvejede, hvilken af de to, jeg ville købe, og kunne ikke rigtigt bestemme mig, da min svigerdatter brød ind og sagde “Hvorfor køber du ikke bare begge to”, og det var, hvad jeg gjorde, og jeg er simpelthen så glad for de vaser.

Jeg betalte vist 300 kroner for dem samlet, og det var de helt sikkert værd for mig.

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, er svær for mig at nævne.

Jeg har haft en stand på genbrugs- og loppemarkedet i OCC næsten hvert år, så længe markedet har eksisteret.

Her sælger jeg ud af ting, jeg ikke skal bruge længere og arvestykker, som jeg ikke vil have. Derfor kan det godt være, at jeg indimellem er kommet til at sælge nogle ting for billigt, men det er altid ting, jeg alligevel ville af med, og så er køberens glæde som regel vigtigere, end hvad jeg har tjent.

Som et eksempel kan jeg nævne, at mine søskende og jeg havde arvet et spise- og kaffestel fra mine forældre, der stod i deres sommerhus. Det var ikke et stel nogen af os brød os om, så jeg tog det med på markedet.

Det første år var der ikke rigtigt nogen, der bed på, men året efter, kom et ældre norsk ægtepar forbi standen og fandt det interessant. Det viste sig nemlig, at være et kendt norsk stel. De købte det og blev vældigt glade, og så gjorde det ikke så meget, at jeg nogle år efter, da jeg var i Norge, kunne se, at jeg havde solgt det meget billigt, i forhold til hvad de tog for det deroppe.

Hvis jeg skal give et godt råd til andre, der gerne vil gøre en god handel, så må det være, at man skal gå efter at finde ting, der gør dig glad.

Hvis du har noget du samler på, så tag dig tid til at gå rundt og kigge efter det. Fokuser på at få en god oplevelse ud af at gå rundt og kigge efter ting. Det er vigtigere end at finde noget, der er utroligt billigt eller er en god handel. Glæden er vigtigere end pengene.

Jeg har altid min stand sammen med andre, sådan, at jeg også kan få tid til selv at komme lidt rundt på messen og snuse.

Consent preferences