TOP
Dan Rachlin

Brugte tips: Dan Rachlin prutter ikke om prisen

DJ’en Dan Rachlin er glad for et dyrt huskøb, men fortryder sin gamle Porsche.

Min bedste handel er ikke lige sådan at komme på for mig. Jeg er typen, der køber alting til pålydende pris, og som nærmest føler, det er lidt halvpinligt, hvis folk prutter om prisen. Jeg kan stå og spille musik foran tusinder af mennesker, uden at det rør mig, men det kan jeg ikke.

Det fortæller Dan Rachlin til www.GulogGratis.dk.

Hvis jeg alligevel skal tænke på den handel, jeg har gjort, der har gjort mig gladest, så må det være mit hus i Rungsted, fortæller Dan Rachlin videre.

Der er nok mange, der vil sige, at det var et dumt tidspunkt, vi købte det på i 2005, men for os har det været en gave, der ikke kan gøres op i penge.

Vi bor i et 300 kvadratmeter stort hus med otte værelser, hvor der er masser af plads til os, og så bor vi lige ned til en lille skov, hvor vi kan se “bambi” løbe forbi indimellem.

Min værste handel er jeg til gengæld ikke i tvivl om.

Nu er jeg ikke typen, der samler på ting, men jeg har alligevel haft et par biler igennem mit liv, og det er en af dem, en Porsche, jeg købte i starten af 1990’erne, som jeg fortryder.

Jeg havde den i et år, og så kørte jeg motoren tør for olie, så den brændte sammen, og det var mens, jeg stod på en benzintank og fik den bugseret væk, at jeg besluttede, at jeg nok ikke er et Porsche-menneske.

Og så tabte jeg også en del penge på at sælge den – inklusive den udbrændte motor – bagefter.

Hvis jeg skal give et godt råd til andre, så må det være, at man skal huske, at pris og kvalitet ofte hænger sammen.

Hvis noget virker for billigt, så er det det også nok.

Selv er jeg typen, der hellere vil have én fed skjorte eller ét par fede sko end ti dårlige.

Det er simpelthen federe at have noget, der er i god kvalitet, end noget billigt bras.

Consent preferences