TOP
Camilla Hersom ærgrer sig over køleskabs-køb

Brugte tips: Camilla Hersom ærgrer sig over køleskabs-køb

Den tidligere formand for forbrugerrådet, MF’er Camilla Hersom (R), er glad for de billeder, hun har fået taget af sine børn – et køleskab har til gengæld kostet ærgrelse.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, er en blanding af et produkt og en service. Det er nemlig, at jeg har fået en professionel fotograf til at fotografere mine døtre. Billederne har vi fået taget, hver gang en af mine døtre var et halvt år gammel. I dag er pigerne 11, otte og fire år.

Det fortæller Camilla Hersom, medlem af folketinget for Radikale Venstre, til www.GulogGratis.dk.

Det har jeg gjort af to grunde. Både fordi vi i min familie tager masser af billeder, men vi er dårlige til at få dem ud af computeren og ud på papir. Desuden synes jeg, at det bare er rigtigt svært at tage gode billeder af babyer.

Billederne er indrammede og hænger i gangen i vores hjem, og jeg er glad, hver gang jeg går forbi dem, så for mig har det helt sikkert været min bedste handel. Det handler ikke så meget om kroner og ører, men om at det var noget, vi fik gjort inden det var for sent.

I øvrigt har jeg sørget for, hver gang der er blevet taget billeder i børnehaven at bede om, at der blev taget et billede af dem alle tre sammen.

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, er jeg ikke et sekund i tvivl om. Det er det køleskab, vi må trækkes med hjemme hos os. Vi bor i en gammel murermestervilla, og da vi flyttede ind for 11 år siden, var køkkenet omtrent ti år gammelt, og vi besluttede os for at beholde det. Ind i køkkenet var bygget et udmærket køleskab, som den engelsk-amerikanske familie, der boede i huset før os, havde importeret. En dag gik det køleskab i stå, og vi måtte ud og lede efter et nyt køleskab. Problemet var bare, at det udenlandske køleskab havde nogle helt åndssvage mål. Derfor kunne vi trods research både i butikker og på nettet kun finde frem til et enkelt køleskab, der passede ind i hullet efter det gamle. Det var oven i købet et køleskab, der ikke levede op til vores ønsker for energivurdering.

Køleskabet har desuden vist sig at være dårlig kvalitet, hvor hylderne falder ud og går i stykker, og selvom vi har bestilt og betalt for nogle nye hylder, har vi ikke fået dem, fordi firmaet undervejs er gået konkurs. Så det er et dagligt irritationsmoment at skulle bruge det køleskab. Løsningen må være, at vi får udvidet det hul på et tidspunkt, men det er vi også kede af, for vi er jo glade for resten af køkkenet.

Hvis jeg skal give et godt råd videre må det være, at man – uanset hvad man skal købe, skal stille krav og være kritisk.

Det at spørge ind og være kritisk gør en klogere på, hvad man har behov for – det er tit værd at bruge penge på kvalitet, men så skal man vide, hvad kvalitet er for en selv.

Consent preferences