TOP
Brugt barnevogn var et scoop

Brugte tips: Brugt barnevogn var et scoop

Nikolaj Brandt har gjort scoops på brugt børneudstyr – blandt andet en barnevogn, mens købet af et surround sound-anlæg gjorde ondt i årevis.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, var en barnevogn, jeg købte for ganske nylig.

Det fortæller Nikolaj Brandt til www.GulogGratis.dk.

Jeg er for nylig blevet far, og før det var vi selvfølgelig på den obligatoriske tur i Babysam for at kigge på barnevogn, og derinde fandt vi da også præcis den, vi gerne ville have, men prisen på 9-11.000 kroner var lige i overkanten.

Derfor gik vi i stedet på nettet og fandt præcis den samme barnevogn brugt til bare 2.000 kroner.

Faktisk er det helt generelt en ting, der godt kan betale sig, når man køber ind til sin baby.

Der er rigtigt meget ude på markedet, der er brugt, men ikke ret meget, men som alligevel er væsentligt billigere end i butikkerne. Jeg har for eksempel også købt en autostol brugt meget billigere, end den ellers ville have kostet.

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, var et surround sound-anlæg, som jeg købte for en 10-15 år siden.

Jeg var på vej hjem for at se film og gik forbi det, der dengang hed Merlin, og købte lidt spontant anlægget på afbetaling.

Allerede med det samme jeg kom hjem og fik det sat op, var jeg skuffet over det, og jeg lærte en vigtig ting. Gode film bliver ikke meget dårligere af at have dårlig lyd, og dårlige film bliver altså heller ikke bedre af, at lyden er god.

Og så er det i øvrigt først, når afdragene begynder at blive trukket, at man finder ud af, hvad alle de der procentsatser og “årlig omkostning” betyder. Det var dyrt, og jeg betalte af på anlægget i omkring seks år, før jeg optog en kassekredit i banken og brugte den til at betale lånet ud. Den kassekredit har jeg i øvrigt stadig, så man kan sige, at jeg stadig betaler af på det anlæg, selvom jeg for længst har skaffet mig af med det.

Hvis jeg skal give et godt råd videre, må det først og fremmest være, at man aldrig skal købe noget på afbetaling. Derudover vil jeg råde folk til, at når de har fundet ud af, hvad de gerne vil have, så kig på hjemmesider som Gul og Gratis og Den blå avis, og se om ikke du kan finde den præcis samme ting der – bare billigere. Det er dog en god idé, hvis man lige sørger for at have fundet ud af, præcis hvad du gerne vil have, inden du søger på siderne. Hvis du bare søger på “sofabord” kommer der meget skrammel, som du ikke kan bruge, og det kan være svært at overskue, men søger du på præcis det produkt, du har udset dig, er det nemt at finde noget billigt.

Consent preferences