TOP
Britta Schall Holberg fandt perlen i Å

Brugte tips: Britta Schall Holberg fandt perlen i Å

Britta Schall Holbergs sommerresidens er den bedste handel, hun nogensinde har gjort. En smuk jolle, der var alt for tung, er den værste.

Den bedste handel, jeg nogensinde har gjort, må være vores sommerresidens ved Å Strand.

Det er et område med en helt fantastisk natur, og jeg har ønsket mig at bo her, siden jeg var helt ung.

Det fortæller Britta Schall Holberg til www.GulogGratis.dk.

I mange år lovede jeg mig selv, at hvis der nogensinde kom noget til salg i Å, så ville jeg købe det med det samme, og da det så skete en dag for 20 år siden, så slog jeg til med det samme, og det har jeg ikke fortrudt.

Det er et lille hyggeligt samfund, hvor vi er omkring 100 mennesker i grundejerforeningen, og hvor vi alle kender hinanden, og så har det for os den fordel, at det kun ligger omkring en kilometer fra Hagenskov Gods, som vi driver til daglig, og derfor kan vi rigtig ofte gøre brug af stedet.

Hvis vi skulle have et sommerhus længere væk, ville det slet ikke hænge sammen for os, men med det her kan vi både være i Å og alligevel følge med i det daglige liv på Hagenskov, og det er perfekt for os. Derfor har jeg aldrig fortrudt, at jeg slog til og købte huset der.

 

Britta Schall Holberg fandt perlen i Å

Britta Schall-Holbergs bedste handel er et sommerhus tæt på Hagenskov Gods, mens den værste er en jolle, der alt for sjældent kom ud at sejle.

 

Den værste handel, jeg nogensinde har gjort, var en jolle, jeg købte i Kolding, dengang jeg var opstillet derovre.

Vi har en lille sø på Hagenskov og jeg tænkte, at vi godt kunne bruge en jolle til at sejle rundt på den.

En dag kom jeg forbi en bådmager, der havde en håndbygget træjolle liggende, som var helt igennem fantastisk.

Et smukt stykke håndværk. Så jeg slog til og tog den med hjem til godset.

Desværre var jollen også så tung, at det krævede ti mand at bære den, når den skulle i vandet.

Derfor endte det med, at den kun kom i vandet to eller tre gange i alt, og hvert år om efteråret var det et hyr at få den ind for vinteren.

Derfor endte det med, at vi et år lod den ligge, og til sidst gik den desværre til.

Hvis jeg skal give et godt råd videre, må det være, at når man vil gøre en god handel, på den ene side skal huske løbende at tænke igennem, hvad man har brug for, og gøre sig klart, hvad man ønsker sig.

På den anden side skal man også være i stand til at slå til, når muligheden byder sig.

Sådan var det med mit hus i Å. Det havde jeg ønsket mig i årevis, men da det kom til salg vidste jeg også, at jeg var nødt til at slå til med det samme, og det fortryder jeg på ingen måde, at jeg gjorde.

Consent preferences